Arabası olanlara müjde! Tek SMS gönderen sadece 259 TL'ye bu işlemi yaptırabilecek

Türk Telekom, araç sahibi olan müşterilere özel bir duyuru yaptı: 31 Ağustos tarihine kadar geçerli. Kampanya detayları haberimizde...

Türk Telekom, arabası olan müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya, bireysel evde internet, mobil, ev telefonu veya Tivibu müşterilerinin 31 Ağustos tarihine kadar faydalanabileceği bir indirim sunuyor. Türk Telekom, müşterilerine zaman zaman avantajlı kampanyalar sunarak onların memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

KAMPANYA 31 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

Son duyuruda, AutoClub isimli bir kampanya tanıtıldı. Bu kampanya kapsamında, Araba Sahipleri için özel bir fırsat sunuluyor. AutoClub Uygulama Merkezlerinde ACT Plus Temizlik Paketi, normalde 300 TL olan fiyatıyla müşterilere sunulacakken, bu kampanya ile 259 TL'ye alınabilecek. Kampanyanın süresi ise 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

Türk Telekom müşterileri, bireysel evde internet, mobil, ev telefonu veya Tivibu hizmetlerinden herhangi birine sahip oldukları takdirde AutoClub kampanyasından faydalanabilecekler. Kampanya kapsamında sunulan indirimli temizlik paketinden yararlanmak isteyen müşteriler, Türk Telekom Mobil Uygulaması'nın "Bana Özel" menüsünden "Şifre Al" butonuna tıklayarak veya cep telefonlarından ACT boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek bir fırsat kodu alabilecekler.

Elde edilen fırsat kodu, müşteriler tarafından AutoClub Uygulama Merkezlerindeki yetkililere iletilerek kullanılabilecek. Böylece müşteriler, araçlarına özel temizlik paketinden indirimli bir şekilde faydalanabilecekler.

Türk Telekom, müşterilerine sunduğu bu kampanya ile hem araç sahiplerine özel bir avantaj sunmakta hem de onların Türk Telekom hizmetlerinden daha fazla memnuniyet sağlamasını hedeflemektedir. Müşteriler, bu kampanya sayesinde araçlarını temiz ve bakımlı tutmanın yanı sıra indirimli bir hizmetten de faydalanabilecekler.

Yaşam Haberleri