Arabası her daim ışıl ışıl görünsün isteyenler için temizlik önerileri! Üstelik sadece 1 saatte bitiyor

Aracınızı kolaylıkla temizlemek istiyorsanız bu önerilere mutlaka bakın! Tüm detaylar haberimizde.

Bu malzemeleri kullananlar araç temizliğiyle saatlerce uğraşmıyor! Mutlaka bir şans verin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ARAÇ TEMİZLİĞİ İÇİN MALZEME ÖNERİLERİ

Aracınızı kolaylıkla ve efor sarf etmeden temizlemek istiyorsanız sizin için çok iş gören temizlik malzemesi önerileri var! İhtiyacınız olan malzemeler şu şekilde;


-Black Decker Süpürge sayesinde aracınızın en küçük alanlarına bile 5 metre kablosu sayesinde inebilir ve kolaylıkla temizliğinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün tek düğmeyle boşaltma özelliği sayesinde tozlara temas etmek zorunda kalmazsınız ve şeffaf olduğu için haznenin dolup dolmadığını gözlemleyebilirsiniz.

-SK Mikrofiber Oto Kurulama Bezi sayesinde hem kurulama hem cilalama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Çift taraflı olan bu mikrofiber bez ağırlığından 10 kat su emme özelliği ve çabuk kurumasıyla epey dikkat çekiyor.

-Turtle Wax Hızlı Cila sayesinde kuş pisliği, böcek kalıntısı, şehir kirleri gibi birçok kirden dakikalar içinde kurtulabilirsiniz ve arabanızın daha parlak gözükmesini sağlayabilirsiniz.

-Michelin Mc31456 Konsantre Oto Şampuanı sayesinde inatçı kirlerden çok efor sarf etmeden kurtulabilirsiniz ve arabanızın ilk günkü temizliğiyle görünmesini sağlayabilirsiniz. Fosfat içeriği olmayan şampuan sayesinde daha sağlıklı bir temizlik yapabilirsiniz.

-Shanrya Basınçlı Yıkama Tabancası ve ovalama fırçası sayesinde araç döşemelerinin en küçük alanlarına bile temas ederek araba içini kolaylıkla temizleyebilirsiniz ve uzun senelerce malzemeyi kullanmaya devam edebilirsiniz.

-Würth Silikon Sprey sayesinde arabanın dış görünüşünün daha parlak ve temiz olmasını sağlayabilirsiniz ve yağmur, rüzgar, güneş gibi etkenler sayesinde oluşan lekeler ve aşınmalardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Spreyi sıkmadan önce araç yüzeyini temizlemeye dikkat edin!

-Michelin MC32163 Jant ve Lastik Temizleyici Sprey sayesinde arabanızın jantlarını kolaylıkla temizleyebilir ve inatçı lekelerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

-TRAX Lastik Parlatıcı sayesinde aracınızın lastiklerinin parlak ve temiz görünmesini sağlayabilirsiniz. Temizlik malzemesi içinde olan antistatik özelliği sayesinde toz yapışmasını da uzun süre boyunca engelleyebiliyor.

-EVGARAJ Klima Havalandırma Fırçası sayesinde aracınızın klimasını kolaylıkla temizleyebilirsiniz ve klimanın bozulmasını engelleyerek üfleme kalitesini yükseltebilirsiniz. Klimanın içine dolan tozlardan da bu ürün sayesinde kolaylıkla kurtulabilirsiniz. 

Yaşam Haberleri