Ankara, Antalya, Kilis, İzmir, Gaziantep'te yaşayanlar dikkat! Toplu taşımada yeni dönem başlıyor

Maddi sorunların yanı sıra son zamanlarda yaşanılan zamlar ve artışlar vatandaşları çileden çıkarıyor. Zamların artış yaşadığı bu günlerde o şehirler de yaşayanların yüzünü güldürecek bir haber geldi geldi. İşte detaylar…

Her gün gelen zam haberleri artık vatandaşı isyan ettirecek duruma geldi. Ekmeğe, akaryakıta ve temizlik ürünlerine yapılan zam sonrası o iller de toplu taşıma için TEB bankasından sürpriz bir kampanya haberi geldi. Detaylar haberimizde…


31 AĞUSTOS’A KADAR TOPLU TAŞIMADA UYGULANACAK: ADANA, KAHRAMANMARAŞ, OSMANİYE, KİLİS, ANKARA, ANTALYA, İZMİR, GAZİANTEP...

31.08.2023 tarihine kadar toplu taşımalar da geçerli olacak. Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis, Ankara, Antalya, Çanakkale, Edirne, Gaziantep, İnegöl, İzmir ve bazı illerde toplu taşıma kullanan vatandaşlara duyuruldu.

Bu şehirler de yaşayan ve okul yada işe gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanalar için ağustos ayına özel bir toplu taşıma kampanyası duyuruldu. Yapılan duyuruya göre, 31.08.2023 tarihine kadar toplu taşıma araçlarında temassız ödeme veya mobil ödeme yapanlar toplamda 30 TL'ye varan indirimden yararlanabilecek. Ödemenin kişiye özel TEB kredi kartı ile yapılması gerekmektedir. Her harcamanızda %30 indirim ve toplamda 30 TL indirim kazanma şansınız var.

TOPLU TAŞIMA KAMPANYASI BİLGİLERİ

Kampanya müşteri bazlı olup her müşteri maksimum 30 TL indirim kazanabilir.

Kampanya kapsamında kargoda mobil veya temassız ödeme ile yapacağınız her harcamada 0 TL ve toplam 30 TL indirim kazanacaksınız. Kampanya süresince yapılacak her temassız işlemin maksimum tutarı 15 TL olmalıdır.

Ek kart ile yapılan harcamalar ana karttan tahsil edilecektir, kampanyada ek kart ayrıca sayılmamaktadır.

Kampanyadan sadece bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

Banka, ticari ve basit kart sahipleri uygun değildir.

Sanal kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

1 TL ve üzeri harcamalar kampanyaya dahildir.

Elde edilen indirimler, işlemden bir gün sonra kartlı işlemlere yansıtılacaktır.

Toplu taşımada temassız kart ve mobil ödemenin kullanılabildiği il ve ilçeler:

Adana, Alanya, Alaplı, Altınova, Ankara, Antalya, Bandırma, Burdur, Çanakkale, Düzce, Edirne, Ereğli, Gaziantep, İnegöl, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Safranbolu, Sivas, Yozgat.

Kampanyadan yararlanmak için kartınızın temassız olması gerekmektedir.

Kampanyaya sadece temassız ödemeler ve QR ödeme dahildir.

Bir kampanyada harcama yapmadan önce CEPTTEB mobil uygulaması üzerinden veya ULASIM1 yazıp 4616 SMS yollayarak kampayaya katılım sağlayabilirsiniz..

SMS kampanyasına katılmak için TEB bankasında kayıtlı telefonunuzdan göndermeniz gerekmektedir.

Kampanyaya katılmadan önceki maliyetleriniz dikkate alınmayacaktır. Kampanyaya sadece yurtiçi masraflar dahildir.

Gönderilen SMS Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL'dir.

Yaşam Haberleri