A101'de onlarca üründe etiketler değişti! Hızlı olan ucuz ürünleri sepetine dolduracak

Yaptığı dev indirimler ile sürekli ilgi çeken A101 bu hafta yine çok özel bir kampanya hazırladı. Süper marketlere yapılan indirim çağrısına karşılık olarak A101 markette bu hafta indirim kampanyasına dahil olmuştur. İşte detaylar…

Ülkemizde en fazla müşteri kotası olan marketlerden olan A101 Market her hafta düzenlediği indirim kampanyaları ile vatandaşın en fazla rağbet ettiği marketlerden olmayı başardı. A101 market bu kezde süper market zincirlerinin katıldığı indirim kampanyasına katıldı. Detaylar haberimizde…


A101’DE DEV İNDİRİM KAMPANYASI: BİNLERCE ÜRÜNDE YÜZDE 50 İNDİRİM BAŞLADI: İŞTE UCUZ ÜRÜNLER

Türkiye'nin en büyük mağaza zincirinin müşterilerine yönelik büyük bir indirim kampanyası düzenliyor. Enflasyonla mücadele kapsamında halka daha ucuz ürün sunmayı hedefleyen A-101, onlarca üründe yüzde 50'ye varan indirimler sunacak. Peki büyük indirim kampanyası ne zaman başlayacak? İndirim meraklıları ve milyonlarca vatandaş arama motorlarına "Hangi A101 ürünleri indirimli?" diye soruyor. Soru şu: "A101 hangi üründe %50 indirime uygundur?"

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden A101, Ticaret Bakanı Ömer Borat'ın indirim talebine destek verdi. A101 açıklaması kamuoyuna indirim müjdesini duyurdu.

A101'DEN İNDİRİM AÇIKLAMASI

A101'den yapılan açıklamada, “A101'in temel misyonu, kaliteli ürünleri en düşük fiyatlarla müşterilerine sunmaktır ve şirket, kurulduğu günden bu yana bu misyonu yürütmektedir. A101 olarak tüketicilerin işini kolaylaştıracak her türlü tedbiri alıyoruz. "Temel ürünlere sadece belirli bir süre için değil, 12 ay boyunca yapıyoruz. Dün olduğu gibi, tüm ürün kategorilerinde maliyet ve giderek zorlaşan piyasa koşullarına bakılmaksızın müşterilerimize en düşük fiyatları sunmaya devam edeceğiz. " sözleri kullanıldı.

1000 ÜRÜNDE YÜZDE 50 İNDİRİM

“A101, en düşük fiyatların yanı sıra tüm yıl boyunca her gün en az 1.000 üründe %50’ye varan indirimler sunuyor.” Basın açıklaması şöyle devam ediyor: "A101, ilgili kampanyaların yanı sıra halkımızın ihtiyaç duyduğu tüm kategorilerde fiyatları düzenli olarak düşürerek tüketicilerimizi ve tüm kuruluşlarımızı enflasyonla mücadelede desteklemeye devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Yaşam Haberleri