A101, BİM, ŞOK ayçiçek yağı indirimini duyurdu! 5 litresinde bomba fiyat indirimi

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki düşüş sonrasında market reyonlarında ayçiçek yağı neredeyse tükendi. İşte o indirimin detayları...

AYÇİÇEK YAĞINDA ŞOK FİYATLAR

Bir zamanlar çok yüksek fiyatlara satışan Ayçiçek yağları bu seferde dip fiyatları gördü. Ayçiçek yağı fiyatları o marketlerde son zamanların en düşük fiyatlarına satışa sunuldu.


Ayçiçek yağı fiyatlarında ani düşüşler yaşandı. Bu düşüşlerde tüketicileri oldukça memnun etti. A101, BİM, ŞOK ve Migros gibi zincir marketleri Ayçiçek yağında önemli indirimlere gitti.

UCUZ YAĞ ALMAK İSTEYENLER BİTMEDEN ALIN

İndirim haberlerini alan vatandaşlarda Ayçiçek yağı stoklamak için marketlerin yolunu tuttu. Ayçiçek yağının boyutlarına göre yapılan indirimler özellikle mutfakların vazgeçilmez ürünü olan Ayçiçek yağında kendini hissetirdi. Özellikle kalabalık ailelerin en büyük giderlerinden biri olan yağ alışverişleri cep yakıyordu. Vatandaşlar yağ indirimindeki bu fırsatları kaçırmamak adına da marketlere yöneldi. Özellikle 5 litrelik Komili ayçiçek yağının 179 TL'ye düşmesi tüketicilerin yağ stoklamasına neden oldu. Yine en çok kullanılan yağ markalarından biri olan Biryağ marka 1 litrelik ayçiçek yağı sadece 39.75 liradan BİM mağazalarında satışa çıkarıldı. Ancak vatandaşların dikkat etmesi gereken konu ise bu kampanyanın bir hafta ile sınırlı olması. Bu indirimi kaçırmak istemeyenler acele etmeli ve marketlere uğrayarak ay çiçek yağı alışverişlerini ucuza getirmeliler. Migros markette ise , 5 litrelik Yudum ayçiçek yağını 189.90 TL liradan satışa sunuldu. Kampanyanın bir haftalık olduğu ama aynı zamanda da stoklarla da sınırlı olduğu belirtildi.

Yaşam Haberleri