29 Eylül tarihine dikkat! Sevgilisi olanlar o güne kadar sakın bunu yapmasın

Astroloji ile ilgilenenler dikkat! Merkür 29 Eylül tarihine kadar Başak burcu üzerinde olacak! Detaylar haberimizde.

Merkür 29 Eylül tarihinde Başak burcuna geçecek. Peki bu durum burçlar üzerinde nasıl etki gösterecek? Tüm detaylar haberimizde.

MERKÜR BAŞAK BURCU ÜZERİNE GEÇİYOR

Merkür, iletişimi ve analitik düşünceyi simgeleyen Başak burcuna geçiyor. 29 Eylül tarihine kadar Başak burcunda olan Merkür, İkizler ve Başak burcunun yönetici gezegeni olarak bilinir. Merkür, Başak burcunun yönetici gezegeni olduğundan bu burcu oldukça güçlü bir şekilde etkileyecek ve birçok alanda etkileyecektir. İlişkimizi ciddi anlamda etkileyecek ayrıntılara girme aşamasına giriyoruz. Bu kadar şüpheye düştüğümüz bu dönemde, karmaşadan kaçınmak için Başak burcu gibi düşünmek ve düzenli kalmak çok önemli. İşte Merkür'den Başak'a geçiş sırasında burçlar ve yükselen burçların yaşadıkları şu şekilde.

Koç: Merkür Koç burcunun 6. evindedir ve iş ve iş hayatı üzerinde büyük etkisi vardır. Merkür, Başak burcunun titizliğini ve mükemmeliyetçiliğini Koç burcuna yansıtıyor ve Koç burcunu bu anlamda başarılı kılmak için çabalıyor.

Boğa: Merkür'den Başak'a geçiş Boğa burcunun 5. evinde gerçekleşir ve ilişkilerde fazlaca sorunlara neden olabilir. İyi bir âşık olan Boğa burcu, detaycı ve düşünceli bir yapıya sahiptir, bu nedenle bu konuda aşırı şiddete başvurmamaya dikkat etmelidir. Boğa burcu insanı, üzerinde fazla baskı kurmadan, keyif aldığı hobilere ve aktivitelere zaman ayırmaya ihtiyaç duyar.

İkizler: İkizler burcu için Merkür Başak burcunun geçişi 4. evde gerçekleşir. İkizler aile meselelerine daha gergin olacak. Başak burcunun titizliğini miras alan İkizler burcu bir süre temizlik konusunda biraz çaba harcayacaktır. İkizler bir şeyleri fazla düşünmeye eğilimlidir, bu yüzden bu düşüncelere kapılmamaya hazırlıklı olun.

Yengeç: Merkür Başak arasındaki geçiş Yengeç burcunun 3. evinde gerçekleşir. Bu dönemde Yengeç burcu arkadaşlarla ilişkilere öncelik verir. Bu dönemde yengeç sıklıkla kendilerini arkadaşlarıyla karşılaştırır ve bazı kararlar verirler.

Aslan: Merkür Başak geçişi Aslan'ın 2. evinde yaşanır. Şu anda finansal konular Aslan için çok önemlidir. Gelir ve giderlerinizi dikkatle hesaplamaya çalışsanız da, eksik yapmamak mantıklıdır.

Başak: Merkür'ün geçişi Başak burcundaki benlik evinde gerçekleşir. Başaklar doğal olarak çok metodiktir ve bu dönemde nitelikleri neredeyse iki katına çıkar. Bu dönemde Başak kendini daha iyi hisseder ve güçlenir. Verimli bir döneme giren Başaklar bu zamanı iyi değerlendirmelidir. Çünkü fazla düşünmekten, tembellikten, hiçbir şey yapmamaktan kurtulmanın tek yolu budur.


Terazi: Merkür Başak burcuna geçtiğinde Terazi bu etkiyi 12. evden alır. Bilinçaltının biraz aktifleştiği bu dönemde Terazi kendine her zamankinden daha acımasız davranacak ve sürekli eleştirilerle karşı karşıya kalacaktır. Karamsar ve baskıcı bir dönem Terazi burcunu geçmişleriyle yüzleşmeye zorlayacaktır.

Akrep: Akrep, Merkür'den Başak'a geçişle sosyal bir aşamaya girer. Yeni insanlarla tanışarak etrafını genişleten akrepler bu zamanı iş hayatında da verimli değerlendirebilir ve uygun bir iş ortamı yaratabilirler.

Yay: Yay burcu, eğlenceden uzaklaşıp kariyere odaklanması gereken bir dönemden geçiyor. Her zamankinden daha yoğun geçen bu dönemde Yay burcu, yeni istihdam fırsatlarının peşine düşerek geleceğe olumlu bir adım atabilir.

Oğlak: Oğlak burcundaki 9. evi etkileyen Merkür Başak geçişi iletişim ve seyahat konularını ortaya çıkaracak. Bu ay Oğlak burcu için seyahatler ve iletişim bol olacak.

Kova: Merkür'den Başak'a geçiş Kova burcunun 8. evinde gerçekleşir. Bu dönemde kendi içinde sahip oldukları birçok şeyi ifade eden Kova burcu, finansal konularda oldukça düşünceli olacak ancak konsantre olmakta zorlanacaktır.

Balık: Merkür-Başak burcunun geçişi Balık burcunun 7. evinde etkili. Bu dönemde tüm ortaklıklar dahil olmak üzere olumsuz etkilere çok dikkat edilmelidir. Balık burcu, eşiyle ya da işiyle ilgili dürtüsel davranmaktan kaçınmalıdır.

Yaşam Haberleri