18-19 Ağustos tarihlerinde küçük felaket! O yerler saatlerce karanlığa gömülecek

Bolu'da yaşanacak elektrik kesintisi ile ilgili olarak SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ), vatandaşları uyardı. Kesintinin süresi, başlangıç ve bitiş saatleri, ile kesintiden etkilenen bölgeler hakkında detaylar verildi.

Yarın, cuma ve cumartesi günleri Bolu ilinde 3 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), bu kesinti hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kesintinin süresi, başlangıç ve bitiş saatleri, etkilenen bölgeler detaylı bir şekilde duyuruldu. İşte detaylar...


3 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

Elektrik dağıtım firması SEDAŞ, 17-18-19 Ağustos tarihlerinde planlanan elektrik kesintilerinin ayrıntılarını duyurdu. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek kesintiler, 3 gün boyunca 4 Perşembe ve Cuma ile Cumartesi günleri olmak üzere toplamda 3 ilçeyi etkileyecek. Kesinti yerleri ve saatleri, SEDAŞ'ın resmi internet sitesinde açıklandı. İşte diğer ayrıntılar..


17 Ağustos 2023 Perşembe günü Karacaağaç Mahallesi, Yeniakçakavak Mahallesi ve Aşağıkınık Mahallesi dahil 20 mahallede planlı elektrik kesintisi uygulanacak. 18 Ağustos 2023 Cuma günü ise Seben, Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde kesintiler yapılacak. 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Merkez'de Çamyayla ve Mesciler Mahallesi, Mudurnu'da ise Sırçalı Mahallesi başta olmak üzere toplamda 5 mahallede planlı kesintiler gerçekleştirilecek. Bu tarihlerde ve yerlerde kesintilere dair SEDAŞ'ın paylaştığı bilgiler, elektrik dağıtımının bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirileceğini gösteriyor.



19 Ağustos 2023 Cumartesi günü, Merkez ilçesinde Çamyayla ve Mesciler Mahallesi ile Mudurnu ilçesinde Sırçalı Mahallesi başta olmak üzere toplam 5 mahallede planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. Bu tarih ve bölgelerdeki kesintilere dair tüm ayrıntılar SEDAŞ tarafından paylaşıldı.

Yaşam Haberleri