Kiracı , Kapıya 'Allah Belanızı Versin' Notu Bırakıp Evi Yaktı

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, yalnız yaşadığı evini ateşe vererek, kapısına 'Allah belanızı versin' yazılı not bıraktıktan sonra kaçtı.

Yanan evde patlamalar meydana gelirken, binayı saran dumanlardan etkilenen 3 çocuk ve 1 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. 4 katlı apartmanın en üst katında yaşayan Birol A., henüz bilinmeyen bedenle öfkelenerek evi ateşe verdi. Kapıyı çekerek çıkan Birol A. , yanan evin kapısına ise, "Allah belanızı versin" yazılı not bıraktı. Kapıdaki görevliye de 'Evi ben yaktım' diyen şahıs , koşarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alınırken, yangında dumandan etkilenen 3 çocuk ve 1 kadın ekiplerce kurtarıldı.  Birol A.'nın 1 sene önce de evde intihar girişiminde bulunduğu, psikolojik sorunları olduğu kaydedilirken, polis ekiplerinin olaya dair başlattığı soruşturma sürüyor.

Türkiye Haberleri