Acı Haber: Uzman Çavuş, Eşi ve 4 Yaşındaki Oğlu Hayatını Kaybetti

Erzurum Horasan'da feci bir kaza meydana geldi. Gelen bilgilere göre Uzman Çavuş Asil Koca, eşi ve 4 yaşındaki oğlu feci kaza sonucu hayatını kaybetti.

Erzurm'dan acı haber geldi.

Erzurum'un Horasan İlçesi'nde feci bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsü ile arabanın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada Uzman Çavuş, eşi ve çocuğu hayatını kaybetti. 

Erzurum'un Horasan İlçesi'nin çıkış mevkisinde bulunan bölgede meydana gelen feci olayda, Sarıkamış'a doğru gitmekte olan otomobil kontrolden çıktı. Sürücüsü Uzman Çavuş Asil Koca'nın , yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, karşı yoldan gelen yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kaza sonrası yolcu otobüsündekiler indir ve hemen durumu sağlık ekiplerine bildirip yardım etmeye çalıştı. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Sungurlulu olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Asil Koca ağır halde yaralandığını, eşi Pakize Koca ve 4 yaşındaki oğlu Toprak Ege Koca'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Acı haber akşam saatlerinde Akçakent Mahallesi Toki Konutlarında oturan baba İlhan Koca'ya yetkililerce verildi. Acı haberi alan aile büyük acı yaşadı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Türkiye Haberleri