Saç egzamasını anında geçiriyor! 5 damlası kepekli saça veda ettirecek

Bu karışımla saç egzamasından tek seferde kurtulabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Saç egzamasından kurtulmanın doğal yöntemlerini arıyorsanız bu haber tam size göre! Tek damlası bile yetiyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SAÇ EGZAMASINDAN KURTUMA YÖNTEMLERİ

Saçlar genetik durumlar, stres, uykusuzluk, sağlıksız beslenme gibi etkenler sebebiyle dökülmeye başlıyor. Saç dökülmesine kuruluk, kaşıntı ve egzama da sebep olabiliyor. Saç diplerini rahatlatmak için birçok doğal yöntem bulunuyor. Doğal yağlarla saçlarınızın sağlıklı şekilde uzamasını da sağlayabilirsiniz. Kepek, egzama, iltihaplanma, kuruluk gibi problemler en çok karşılaşılan saç sorunlarındandır. Soğan yağı saç güçlendirici özellikleriyle bilinir. Soğan içindeki kükürt saçları güçlendirir ve kırılmasını engeller. Aynı zamanda sağlıklı şekilde uzamasını sağlar. Soğan yağı saç parlaklığını artırırken saç diplerinin rahatlamasını sağlar. 


Kepek, kaşıntı ve egzama sorunlarına iyi gelir ve saç dökülmesini durdurur. Argan yağı içinde olan A, C, E vitaminleri, antioksidanlar, linoliek asit ve omega 6 yağ asitleri saçları nemlendirir ve yumuşatır. Kırılmanın önüne geçerek saçları ısıdan kaynaklanan hasarlara karşı korur. Argan yağı saçı içten besler ve saç dökülmesini engelleyerek saçların sağlıklı uzamasını sağlar. Aynı zamanda saç köklerini nemlendirir. Hint yağı içinde olan E vitamini, mineraller ve proteinler saç uzamasını destekler ve saç köklerini tazeleyerek saç sağlığını korur. Biberiye yağı sinir gelişimini destekler, kan dolaşımını iyileştirir ve iltihapları önler. Aynı zamanda saç derisini besler. Tıbbi çalışmalara göre biberiye yağının saçı daha hızlı ve sağlıklı uzattığı da tespit edilmiştir. Çay ağacı yağı da saç köklerini besler ve kepek ve saç incelmesi gibi problemlerin önüne geçer. Hindistan cevizi yağı cilt ve vücut bakımında tercih edilir. Saç uzamasını da destekleyen bu yağ saç uzamasına iyi gelir. Hindistan cevizi yağı içinde E ve K vitaminleri bulunur ve doğal birçok yağdan daha etkilidir. Saç köklerini nemlendirme konusunda epey işe yarar. 

Sağlık Haberleri