Kozmetik markalarını tahtından edecek formül! Ciltteki lekeler büyüteçle bile görünmeyecek

Cilt lekelerinden muzdarip olanlara mucizevi yöntem geldi. Kantoran yağı, tam bir şifa deposu olurken cilt üzerinde meydana gelen yara, bere, renk farklılıkları ve cilt kuruluklarını kısa sürede ortadan kaldırıyor. Kantoran yağı nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Doğadan toplanan bitkinin steril ortamlarda işlenerek saf zeytinyağıyla beraber buluşturulmasıyla meydana gelen kantoran yağının saymakla bitmeyen faydaları dikkatleri çekti. Cilt lekelerinin 1.5 ay içerisinde yok edecek o yöntemin detayları haberimizde.

İçeriğinde bulunana biyoflavonoid, organik asit ve hiperfroin maddeleriyle beraber yararları çoğalıyor. Kantaron bitkisi toplanmasıyla küçük parçalara ayrılarak 1/5 oranında saf zeytinyağı ile karıştırılır. Bir aydan az olmayacak şartıyla güneş ışınlarından arada sırada çalkalanır. 4-6 hafta arasında uygun görülen bu karışım sürenin sonunda koyu renkli şişeye alınır.


KANTARON YAĞI ÖZELLİKLERİ

Doğal bir cilt besleyicisi ürün olan kantaron yağı, ilkbahar ve sonbaharlarda doğadan toplanır ve sarı kırmızı renkli çiçekleriyle isimlendirilerek mucizevi etkileri bulunur.

Birçok cilt sorununu ortadan kaldıran kantaron yağı, cilt bakımı ürünlerini gerisinde bırakarak yara ve yanıklarda etkisi çoktur.

KANTARON YAĞI KULLANIMI

Yara izlerinin ortadan kaldırılması için kullanılan kantaron yağı, avuç içine alınarak istenilen bölgeye masaj yapılarak sürülür. 1-2 saat bekletilmesiyle beraber ılık su ile durulanır. 

Sağlık Haberleri