Karaciğer hastalıklarına birebir! İbrahim Saraçoğlu'nun gizli reçetesi: Kötü ne varsa atıyor

O uzman mucizevi tarifini paylaştı. Hangi uzman toksin arındıran tarifi izleyicilerle paylaştı? İşte tüm detaylar haberimizde.

Uzman kimyager, akademisyen İbrahim Saraçoğlu çeşitli malzemelerden oluşan tarifini vermiş bulunmaktadır. Toksinleri arındıran bu tarif nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

O UZMAN MUCİZEVİ TARİFİ VERDİ!

Uzman kimyager ve aynı zamanda akademisyen olan İbrahim Saraçoğlu, karaciğerimizi şifasını verdi. Mucizevi tarifini sevenleri ile paylaştı. Toksin arındıran bu tarif dikkat çekti.

Mayısdanozlu limon kürü bir çok zararlı hazır gıdanın yarattığı toksini arındırmaktadır. Vücudu daha dinç ve zinde tutmaktadır.

Karaciğerin vazgeçilmezi maydanozlu limon kürü tarifi şu şekildedir:

5-6 tutam maydanoz

1 tane limon

2 diş sarımsak

1 fincan zeytin yağı

1 fincan zeytinyağına, 2 diş sarımsak ve maydanoz saplarını ekleyelim. Üzerine limon suyunu ilave edelim. Her sabah aç karnına 15 gün sürece içilmesi tavsiye edilir. Göbek eriten bu tarif dikkat çekti. Mayısdanoz içerisinde A,C,K vitamini barındırmaktadır. Cilt için önemi oldukça fazladır. Bebek emziren anneler için aşırı tüketimi önerilmemektedir.

Sarımsağın bir çok faydası bulunmaktadır. LDL kolesterol seviyesini en aza indirgemektedir. HDL üzerine herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Yaşlanma üzerine de etkisi bulunmaktadır. Performans arttırıcı ve antibiyotik özelliğe sahiptir. Kalp krizi, inme gibi olumsuz sağlık şartlarının önüne geçmektedir. Aynı zamanda kan basıncını düzenlemektedir.

Sağlık Haberleri