İncecik bir belin sırrı 90-30-50 diyetinde gizli! Ayda en az 7 kilo virden verdiriyor

2 ayda 15 kilo vermeyi başaran Courtney Kassis sağlıklı ve hızlı zayıflamanın formülünü paylaştı. 90-30-50 adını verdiği uygulamanın tüm detayları haberimizde.


29 yaşındaki genç bir kadın kilo vermek isteyenler için son derece basit ve etkili bir uygulama sunduğunu iddia ediyor. Sosyal medyada çeşitli videolar paylaşan kullanıcı, '90-30-50' olarak isimlendirdiği bir kilo verme rejiminden bahsediyor.


İki çocuk annesi bu kadın, her gün en az 90 gram protein, 30 gram lif ve 50 gram sağlıklı yağ tüketmeyi hedefleyen bir diyet programı tasarladı. Bu yöntem hızla yayıldı ve pek çok kişinin dikkatini çekti.


Courtney Kassis iki ayda 15 kilo vermeyi başardı ve yaz için daha sağlıklı olabileceğini ortaya koydu. Yöntemini takipçileriyle paylaşan genç kadın, yönteminin amacını şöyle açıkladı:

'Bu gıdalar metabolizmayı hızlandırmak, yağ yakımını desteklemek, tok hissetmek, kan şekeri seviyesini dengelemek ve kas kütlesini arttırmak için çok önemlidir. Bu gıdalar sağlıklı kilo vermek isteyen herkes için uygundur'.


Courtney Kassis, geçen yıl bu yöntemi denedikten hemen sonra kilo verdiğini ve o zamandan beri kilosunu 52 kg'da tutabildiğini belirtiyor.

Deneme yanılma yoluyla yöntemini bulan Courtney, 30 gram proteinle başladığını ancak yorgun, aç ve halsiz hissetmeye başladıkça miktarı artırdığını söylüyor.


Hikayesini anlattığı bir başka videoda, protein alımının önemli olduğunu ve düşük miktarlarda bırakmanın metabolizmada yavaşlamaya neden olabileceğini açıklıyor. Hormonların dengesizleşebileceğini hatırlatarak, bunun kronik hastalıklara sebebiyet verebileceğini söylüyor.


Günde 90 protein ünitesi almak için bol miktarda yağsız et, yoğurt ve süzme peynir yiyor. Ayrıca çeşitli protein karışımlarından da yararlanıyor.


Courtney' in diyet planına göre günde 30 gram lif tüketmesi gerekiyor. Bu da bol miktarda tahıl, baklagil ve sebze yemeği yemesi gerektiği anlamına geliyor.


Uzmanlar günde 2000 kilokalori alan kişilerin 44 ila 78 gram arasında yağ tüketmesi gerektiğini belirtiyor. Doymuş yağ ise 22 gramdan fazla olmamalıdır. Courtney, yağın zeytinyağı ve avokado gibi doğal kaynaklardan tüketilmesi gerektiğini söylüyor ve günlük 50 gram öneriyor.


Hızlı ve sağlıklı kilo vermek isteyenler bu genç kadının yöntemini ve programını takip ediyor. Sıkı bir çalışma gerektiren bu program verimli sonuçlar veriyor.

Sağlık Haberleri