Evde bembeyaz dişlere sahip olmak bu kadar kolay! Düzenli yapanın dişleri inci gibi olacak

Dişlerinizi beyazlatmak aslında çok kolay.. Gülümsemenizi güzelleştirecek mükemmel formül arıyorsanız ve aha beyaz dişler hedefliyorsanız haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz..

Sağlıklı ve beyaz dişler herkes için çok fazla önemlidir. Hepimiz dişlerimizin hem sağlıklı, hem parlak hem de beyaz olmasını çok isteriz. Beyaz dişler bizim için çok önemli bir konudur.

Dişlerin beyaz kalması adına çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Bazen ne yapılırsa yapılsın dişleri beyazlatmanın bir yolu bulunmayabilir. Peki dişlerinizi evinizde olan malzemelerle kolayca beyazlatabileceğinizi biliyor musunuz? Burada yer alan formül dişleri beyazlatmak için hazırlanmıştır..

"Gülümsemenizi geliştirmek için mükemmel formül"

Dişlerinizi beyaz ve parlak tutmak için diş macunu tek başına yeterli olmayabilir. Bazı durumlarda diş macunu dişlerinizin görünümünü kalıcı olarak düzeltmeyebilir.


Diş beyazlatma; diş yüzeyindeki gözenekli mine yapısındaki renkli, organik ya da inorganik maddelerin uzaklaştırılmasıyla yapılır. Kişisel bakımlarına dikkat eden herkes dişlerinin güzel görünmesini ister.

Aynı zamanda renklenen dişler ruhsal hastalıklara da yol açabilir. Genetik bozuklukların yanı sıra günlük yaşantımızda tükettiğimiz yiyecek ve içecekler fazla miktarda florür nedeniyle dişlerde renk bozukluklarına neden olabiliyor. Bu durumda dişleriniz renk değiştirir ve beyazlığını kaybeder. Parlak beyaz dişlere giden yol aslında çok kolay! İşte; parlak beyaz dişler için mükemmel formül...

Malzemeler;

yarım çay kaşığı zerdeçal tozu

yarım çay kaşığı tuz

1/2 çay kaşığı karbonat

1 çay kaşığı limon suyu

1 çay kaşığı diş macunu


Uygulama;

Tüm malzemeleri birbirine iyice karıştırın. Bu karışımı diş fırçasına uygulayın ve dişlerinizi yaklaşık 2 dakika fırçalayın. Bu karışımı haftada bir kez uygulamaya çalışın. Sağlıklı, ışıltılı beyaz dişler istiyorsanız bu formülle dişlerinize bakım yapın.

Sağlık Haberleri