Erkeklere libido artıran iki besin! Karıştırıp yiyince geceler uzadıkça uzuyor

Zeytinyağı ile kuru inciri karıştırarak tüketmenin faydalarını öğrenen erkekler, onu kaşık kaşık yemeye başlıyor. Faydaları düşündüğünüzden çok daha fazladır. Karşınızda zeytinyağı ile kuru incirin mucizevi faydaları..

Zeytinyağı ile kuru incir, normalde ayrı bir şekilde tüketildiğinde insan sağlığına oldukça olumlu etkisi olan besinlerden biridir ancak zeytinyağı ile kuru incir birlikte tüketildiğinde etki iki katına çıkar.

Antioksidan bakımından zengin zeytinyağı ve lif bakımından zengin kuru incir bir arada tüketilirse sindirim sisteminin hem sağlıklı hem de aktif çalışmasını sağlar. Ayrıca, sindirim sorunlarının da kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Üstelik zeytinyağı ve kuru incir bir arada alındığında bu sorunu yaşayan erkeklere şifa olabiliyor..

Zeytinyağı ile Kuru İncir Karışımının Faydaları


Zeytinyağı ve kuru inciri bir arada yemenin birçok faydası vardır. Yüzyıllar önce İbn Sina'nın tarifinde yer alan bu ilacın düzenli tüketiminin, erkeklerde kısırlık sorununu iyileştirdiği ve aynı zamanda cinsel yaşamlarını daha aktif hale getirmeye yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Zeytinyağı ve kuru incir ilaçları kısırlığı tedavi etmenin yanı sıra içerdikleri sağlıklı bileşenler sayesinde kanser hücrelerinin oluşumunu da önler.

Not: Yukarıdaki bilgiler genel bilgi olup herhangi bir sağlık sorunu olan herkesin tüketmeden önce hekime danışması tavsiye edilir.

Sağlık Haberleri