Bağırsak hastalığı, adet düzensizliğini söküp atıyor! Sadece 2 malzemeli kür!

Soğan kürü tüm dertlerin dermanı olurken içerisinde A, C ve E vitamini açısından zengindir. İbrahim Saraçoğlu, soğan kürünün bağırsak hastalıklarına ve adet düzensizliği gibi durumları tedavi ettiğini belirtti. İşte soğan kürü faydaları ve hazırlanışı...

İbrahim Sraçoğlu'nun tavsiyeleri üzerine soğan kürünün faydaları merak edilirken zayıflamanın mümkün olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Sağlıkta en doğru tedavi yöntemi olan kesin sonuçlar için mutlaka alanında uzman bir doktor başvuru yaparak tüketilmesi öneriliyor. Soğan kürü tarifi haberimizde.

SOĞAN KÜRÜ

MALZEMELER

-Klorsuz su 1,5 su bardağı

-Açık kahverengi kabuklu orta boy soğan


HAZIRLANIŞI

Uygun tencerenin içerisine su alınarak kaynamaya bırakılarak içerisine soğan soyularak dörde bölünür ve eklenir. Yaklaşık 5 dakika soğanın kaynamasıyla beraber süzgeç yardımıyla süzülür. Soğan suyunu ılımasıyla soğumaya bırakılır.

SOĞAN KÜRÜ NASIL TÜKETİLİR?

İbrahim Saraçoğlu, soğan kürü faydalarını dile getirirken tüketildiğinde taze yapılması gerektiğini belirtti. Boş mideye öğleden önce ve sonra günde 2 defa ılık olacak şekilde içilir. Uygulamanın bitmesi üzerine regl bitiminde 3-7 ve 10 gün ara ile tekrar başlanabilir. 

Sağlık Haberleri