Şahane Hayatım fragmanı ekranlara kilitledi! Şebnem’den büyük adım

Ay Yapım'ın Çarşamba gecesi NOW’da gösterilecek olan Şahane Hayatım adlı dizinin 26. bölümü için yeni bir fragman yayınlandı. Mesut ve annesi Seda ile evlenmek üzere olan Şebnem'in dokunaklı konuşması, Şahane Hayatım'ın 8 Mayıs'ta yayınlanacak yeni bölümü için paylaşılan fragmana damgasını vurdu.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener'in yanı sıra Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk Gökçe Eyüboğlu'nun da kadrosunda yer aldığı Şahane Hayatım adlı dizi. 8 Mayıs akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi.

ŞEBNEM VE SEDA'DAN DUYGUSAL ANLAR

Ay Yapım'ın sürükleyici ve duygusal dizisi Şahane Hayat'ın 26. yılını kutluyoruz. Bölümde Şebnem ve annesi Seda'nın arasındaki buzlar eridi.


Yeni bölümde; Seda, evlenecek olan Şebnem'in yanına gider ve onunla duygusal bir sohbete imza atar. Seda, "Bana bir kez olsun anne demen için canımı veririm" dedi. Ayağa kalkınca Şebnem'in Seda'nın elini tutması ve "Teşekkür ederim anne" demesi ikilinin arasındaki buzları eritti.

ŞAHANE HAYATIM 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


ebnem ve Melisa'nın evi yakmasının ardından Didem ile aralarında gerginlik arttı. Didem, Şebnem ve Melisa'yı polise bildirdi. Şebnem ve Melisa'nın geri adım atmaya hiçbir şekilde niyeti yoktur. Mesut, Şebnem'in yaralanacağını düşünerek Didem'i sert bir şekilde uyardı. Didem'i tehdit ettiğini düşünen Şebnem, Mesut'la evlenmeye hazırlanırken Didem'in en büyük sırrını öğrenir. Didem'in cinayeti öğrenmesi ile sarsılan Onur, Didem'in teklifi karşısında seçim yapmak zorunda kalıyor. Didem, haberi olmadan düğüne hazırlanan Şebnem'e hoş olmayan bir sürpriz yapmak üzeredir. Peki; Didem Şebnem'i yenebilecek mi?

Magazin Haberleri