Evlendi boşandı yine de durmuyor! Yeni sevgilisiyle boy boy pozları çıktı

Çocukluk umudunun peşinden gitmek için doğduğu ve büyüdüğü memleketi terk ederek 'fırsatlar ülkesine' gitti. Her zaman hayalini kurduğu kariyere ilk adımı atmasına yardımcı olan eşsiz bir güzelliğe sahip. Zaten asla saklamadı, kendi sözleriyle açıkça konuştu.

Önce model, sonra oyuncu, bir anda kendini gerçek ünlülerin dünyasında kaybolmuş halde buldu. Ayrıca sektörünün en yüksek ücretli yıldızlarından biri oldu. Bir insan bu kadar ünlü biri olunca doğal olarak özel hayatı da ilgi odağı oluyor. Bu onun da başına geldi. Yakışıklı bir meslektaşıyla evlilik yaptı fakat daha sonra boşandılar.


Bundan sonra söylentilere göre yeni aşkı bulmak için yelken açmaya başladı. Ama bunu açıkça konuşmuyor. Buraya kadar anlattıklarımız, Kolombiya'da adından söz ettirip bu alanda kısa sürede başarıya ulaştıktan sonra şansını Amerika'da denemeye karar veren ünlü oyuncu Sofia Vergara'nın hikayesi..

Meslektaşı Joe Manganiello ile olan vliliğini sonlandıran 51 yaşındaki Vergara, yakın zamanda ortopedi cerrahı Justin Saliman ile olan yakın ilişkisiyle manşetlere çıkmıştı. People dergisinin özel sayısı için röportaj veren Sofia Vergara, hayatını ve aşka dair görüşlerini paylaştı. Vergara, kocası Joe Manganiello'dan boşanmasının ardından hayatının nasıl değiştiğini anlattı.


'Hayatımda kimse var mı? BELKİ!'

Güzel yıldız, geçtiğimiz ay boşanmasının resmi olarak sona ermesinin ardından hayatında kimsenin olup olmadığı sorusuna "Belki" yanıtını verdi. Justin Saliman'la olan ilişkisini tamamen göz ardı etmeyen Vergara, yine de bu tarz ilişkilerin zor olduğunu aktardı.

Modern Family dizisiyle tanınan Sofia Vergara, bir ünlü olarak milyonlarca bakışın önünde biriyle flört etmenin zor olduğunu söyledi. Güzel oyuncu bu konuda “Çünkü her şey abartılıyor. Bazı durumlarda ne olduğu tam olarak açıklanmaz. Hayat zaten zor. Aynı şey ilişki kurmak için de geçerli." diye konuştu.


“BU YAŞTA SEVGİLİ SEÇMEK ŞANSIM YOK”

İnsanların hayatları boyunca bir takım sorunlarla karşılaştıklarını ekleyen Vergara, "Sonra hayatınızın tamamen değiştiğini görünce 'neler oluyor?' diye düşünüyorsunuz. Merak ediyorsun" dedi. Aynı röportajda Vergara, "Yine aynı sektörden biriyle çıkar mı?" sorusuna "Tabii ki" yanıtını verdi.

Sofia Vergara konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: "Yani ellili yaşlarındaki bir kadının hayatını paylaşacak birini bulması çok zordur. Kimin asker ya da astronot olduğu konusunda seçici davranmam."

Sofia Vergara, bir süre ortopedi cerrahı Justin Saliman ile birlikte görülüyor. Saliman, güzel yıldıza diz ameliyatı bile yaptı.


GENÇ YAŞTA ANNE OLMAK

Sofia Vergara genç yaşta memleketi Kolombiya'da evlendi. Bu evlilikten şu anda otuz yaşlarında olan oğlu Manolo doğdu. Boşandıktan hemen sonra ABD'ye taşınan Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile ikinci evliliğini kutladı. 2015'te başlayan evliliğini bu yıl resmen sona erdirdi.

Vergara, nereye giderse gitsin her zaman mutlu görünen Manganiello'dan boşanma nedenini ise El Pais'e vermiş olduğu röportajda açıkladı. Güzel yıldız, Manganiello'nun kendisinden birkaç yaş küçük olduğunu ve çocuk sahibi olmak istediğini ancak bundan hoşlanmadığını aktarırken "Ben zaten çok iyi bir anneyim. Artık, bu yaştan sonra anne değil, büyükanne olmak istiyorum" dedi.


"BÜYÜK GÖĞÜSLERİM PASAPORTUM OLDU”

Aslında Sofia Vergara hayatı konusunda oldukça açık. Güzel oyuncu ünlü olurken dış görünüşünün kendisine avantaj sağladığını ve hiçbir zaman gizlemedi. Bir röportajında ​​bu konuyu şöyle anlatmıştı: "Büyük göğüsler bana birçok kapı açtı. Onlar benim 20 yaşımdayken dünyaya açtığım pasaporttu."


Vergara, İspanyol gazetesi El Pais'e verdiği röportajda konuyla ilgili samimi konuştu. Yıldız, röportajında ​​kariyerinin başında güzelliğinden büyük ölçüde faydalandığı gerçeğini gizlemedi.

Güzel oyuncu, “İri göğüslerim ile güzel vücudum bu sektöre girmem için bana birçok kapı açtı. 20 yaşımdan beri dünyaya açılma pasaportum oldular. Ama şimdilerde 51 yaşındayım ve hâlâ buradayım" dedi. Vergara'nın Joe Manganiello ile olan ikinci evliliği de boşanmayla sonuçlandı.

“AMA BENİM BURADA OLMAMI SAĞLAYAN KARAKTERİMDİR”


Sofia Vergara, maddi varlıkların kariyerine çok yardımcı olduğunu inkar etme durumunun saçma olacağını da sözlerine ekledi. Ancak başka bir ayrıntıya da değindi. Vergara'ya göre güzellik, kariyerine başlamasına yardımcı oldu, ancak sektördeki konumunu sürdürmesine ve korumasına yardımcı olan da kişiliğiydi.

Vergara, televizyon kariyerini sağlamlaştırmaya yardımcı olan bir diğer detayın da risk alma konusunda yeteneği olduğunu ekledi.

Magazin Haberleri