Üniversiteye büro personeli, şoför, temizlik görevlisi alınacak! KPSS puan şartı ile

Çukurova Üniversitesi'ne 53 personel alımı başvuruları devam ediyor.

İlgili işe alım ilanına göre Çukurova Üniversitesi'ne hemşire, sağlık teknisyeni, büro personeli, destek personeli (şoför, temizlikçi), güvenlik ve güvenlik görevlisi ve teknisyen pozisyonlarında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşe alım, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS(B)2022 toplu puan sıralamasına göre yapılacaktır. Başvuru sahiplerinin hem genel hem de özel şartları taşıması gerekiyor.

Başvuru yapacak olan adaylardan istenen genel koşullar arasında 18 yaşını doldurmuş olmak ve herhangi sosyal güvenlik kuruluşundan aylık ya da yaşlılık ödeneği almamak gibi bazı kriterler yer alıyor.


Hemşire Alımı (27 Kişi)

İlgili fakülte veya yüksekokulların hemşirelik üniversitesi programlarından mezun.

Sağlık Teknikeri Alımı (8 Kişi)

Eczane Teknisyeni ya da Eczane Hizmetleri, Tıbbi Görüntüleme Teknolojisi, Radyasyon Tedavisi, Protez Teknolojisi, Ağız Sağlığı Lisans Programı mezunu.

Büro Personeli Alımı (1 Kişi)

İktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme veya siyaset bilimi fakültelerinin birinden mezun olmak. 30 yaşın altında olmamalıdır.

Destek Personeli Alımı (Temizlik) (7 Kişi)

Ortaöğretim mezunu olunması, Sağlık sorunu olmaması, 30 yaşın altında olması.

Destek Personeli Alımı (Şoför) (1 Kişi)

Üniversite diplomasına sahip olmak.

En az 3 yıllık eski E-yeni D sınıfı ehliyete sahip olmak. 30 yaşın altında olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı (4 Kişi)

Üniversite diplomasına sahip olmak. Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi olmak. 170 cm’den kısa olunmaması. 35 yaşının altında olmak.

Teknisyen Alımı (4 Kişi)

Lise ve üzeri mezunu, elektrik veya inşaat bölümünden mezun. 35 yaşından küçük olmak.

Başvuru tarihi ile yeri

Başvuruların 2 Ağustos 2024 ila 16 Ağustos 2024 tarihlerinin ​​arasında e-devlet Kapısı'ndan “Çukurova Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” ya da “Kariyer Kapısı” (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresinden yapılacaktır. Şahsen başvurular kabul edilmeyecek, posta veya başka yollarla yapılan başvurular da kabul edilmeyecektir.

Başvuru incelendikten sonra KPSS puanı sıralamasına göre başarılı olan adayların listesi https://personel.cu.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır. Kazanan asıl adayların adaylık başvurusunda bulunmaması halinde, ilanı yapılan yedek adaylar sırasıyla çağrılacaktır. Randevu almaya hak kazanan adaylar üzerinde güvenlik taraması ve kayıt araştırması yapılacak, sonuçları olumlu olması halinde atamaları gerçekleştirilecek.

Kamu Personel Alımı Haberleri