TÜBİTAK Memur Alımı Başvuruları 30 Aralık'ta Sona Eriyor

TÜBİTAK'a memur alımı için başvuru işlemlerinin kariyer sayfası üzerinden işlemlerin 30 Aralık'a kadar süreceği belirtildi.

TÜBİTAK Memur Alımı Başvuruları 30 Aralık'ta Sona Eriyor

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu Başkanlığı'nın uzman / uzman yardımcısı alımı için 9 Aralık'ta başlayan başvuru işlemlerinin 30 Aralık'ta sona ereceği bildirildi. TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alımı ilanında Lisans mezunlarından Uzman ve uzman yardımcısı alınacağı, başvuru işlemlerinin TÜBİTAK kariyer sayfası üzerinden yapılacağı belirtilmiş, "Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), mülga Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir." denilmişti. Başvuru yapacak adayların en az lisans mezunu olması gerektiğine dikkat çekilen duyuruda mezuniyet şartları ise aşağıdaki gibi olmuştu: 

DAHA FAZLA PERSONEL ALIMI HABERİNİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİ TAKİP ET. TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

Kamu Personel Alımı Haberleri