TRT yüksek maaşlı KPSS'siz personel alımına başladı! Bu kadrolara girmek için son şans

TRT, yurt içi ve yurt dışında kamu personeli alımları yapacak. KPSS puanı aranmayacak. Başvuru koşulları haberimizde...

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), yurt içi ve yurt dışında kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu alım fırsatları, KPSS puanı olmadan, mülakat sınavıyla gerçekleştirilecek. TRT'nin Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı bünyesinde İstanbul, Ankara ve yurtdışı ofislerinde görev yapacak Ağ ve Ağ Güvenliği Mühendisleri aranıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI


Başvuru koşulları arasında, en az 4 yıl deneyime sahip olmak, güvenlik alanında uzmanlık (IPS/IDS, Firewall gibi), çeşitli ağ güvenlik çözümlerine hakim olmak, ilgili mühendislik veya teknoloji fakültelerinden lisans diplomasına sahip olmak gibi şartlar yer alıyor. Ayrıca, kamu haklarına sahip olma, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olma, sağlık sorununun görev yapmaya engel olmaması ve erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Başvurular TRT'nin İstanbul ve Ankara iş ilanlarının linkleri üzerinden online olarak kabul ediliyor. Bu kariyer fırsatından yararlanmak isteyen adaylar, belirtilen koşulları sağlayarak başvurularını tamamlayabilirler.

TRT'nin sunduğu bu iş imkanını değerlendirmek isteyen adaylar için önemli bir adım olan bu alım fırsatı, uygun koşulları sağlayan adaylara yeni bir kariyer kapısı aralıyor. 

Kamu Personel Alımı Haberleri