Toyota yüksek maaşla personel alımını başlattı! Şartlara uyan 1000 kişi işe alınacak

Toyota Sakarya fabrikasında 1000 kişilik alım yapılacak! İŞKUR’dan anında başvuru yaparak, yüksek maaşlı iş sahibi olabilirsiniz.

Toyota, Sakarya'daki fabrikasında istihdam edilmek üzere 1000 işçi ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular İŞKUR, kariyer sayfası ve fabrika ziyaretleri yoluyla yapılabilir. İlk aşamada 100 kişilik alım yapıldı ve sene sonuna kadar alımların devam edeceği belirtildi.

Çift maaş yol yemek! Hepsi bir arada

Toyota'nın açıklamasında, işe alınacak personellere dolgun maaş, yol, yemek ve vardiyalı çalışma primi gibi sosyal imkanlar sunulacağı belirtiliyor. Ayrıca, özel primlerin de eklenmesiyle birlikte çalışanlara daha avantajlı bir çalışma ortamı sağlanacak. Bu alımlar en az ilkokul mezunları arasından yapılacak olup, başvurular Toyota Sakarya fabrikasına, İŞKUR'a ve kariyer sayfasına yapılabilir.


Toyota’da çalışmak isteyenler anında başvurabilir 

Toyota'nın kademeli olarak yapacağı personel alımları için farklı başvuru yöntemleri bulunuyor. Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilanlara yeni mezunlar, kalite kontrol mühendisleri, lojistik mühendisleri ve engelli personeller başvurabilirler. İlgili kadrolara başvuruları "https://www.kariyer.net/is-ilanlari?fpi=66594&hc=T" adresinden yapabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımı ilanlarına da başvurular başladı. Temel imalat ve montaj elemanları, beden işçileri ve mekanik bakım onarımcıları gibi farklı kadrolar için başvurular devam ediyor. İlgilenen adaylar, İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kamu Personel Alımı Haberleri