Şoför, büro personeli, güvenlik kadroları açıldı! YÖK sözleşmeli personel alımı yapıyor

Yükseköğretim kurumunun 15 sözleşmeli personelinin işe alım başvuruları açıldı. Şoför, ofis personeli ve güvenlik görevlisi alınacaktır.

Yükseköğretim kurumu personel alımı için ilan yayınladı. Sözleşmeli personel alımına ilişkin tebliğe göre, yükseköğretim kurumlarındaki açığın kapatılması amacıyla çeşitli mesleklerden personel alımı yapılacak. İşe alım, 657 Sayılı Kamu Hizmeti Kanununa göre 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Başvurular Sona Eriyor!

YÖK personel alımı başvuruları sona eriyor. Aşçılar, şoförler, güvenlik görevlileri ve ofis personelinin de aralarında bulunduğu 15 kişi sözleşmeli olarak işe alınacaktır. Adayların başvurularını 28 Haziran 2024'e kadar yapmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 28 Haziran 2024


Başvuru Adresi: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/Çankaya/ANKARA

Personel alımı mülakatsız yapılacak!

YÖK'te personel alımı mülakatsız gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adayın KPSS puanı dikkate alınarak sınavsız, mülakatsız personel alımı yapılacak. Niteliklere göre hedeflerin tahsisi:

Lise Mezunu: 1 Aşçı Yardımcısı,

Ön Lisans Mezunu: 2 Şoför, 5 Büro Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli,

Başvuru Şartları

Genel olarak başvuru sahibinin 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekecektir. Ayrıca;

- 2022 yılında KPSS'den lise için P94, üniversite diploması için P93 ve üniversite diploması için P3 olmak üzere en az 60 puan almış olması,

- Sosyal Sigortalar tarafından ödenen emeklilik ya da yaşlılık yardımı almaması gerekiyor.

Kamu Personel Alımı Haberleri