SGK yeni personellerine kapıyı araladı! KPSS puanıyla personel alımı başladı

KPSS 2024/1 tercih kılavuzunda yer alan bu duyuru ile SGK, ön lisans ve lisans mezunlarına müjdeli haber verdi. Memur olmak isteyen adaylar için kaçırılmayacak bir fırsat! Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...

KPSS 2024/1 tercih dönemi ile birlikte SGK'da kariyer yapma hayallerine kavuşabilirsin. Başvurularını geciktirme, 18 Temmuz'a kadar!

KPSS 2022 puan türleri, eğitim düzeyleri ve yaş sınırları gibi başvuru şartları belirlendi. İcra memuru pozisyonu için özel şartlar da bulunuyor.


SGK Memur Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu!

KPSS 2022 puan türleri, eğitim düzeyleri ve yaş sınırları gibi başvuru şartları belirlendi. İcra memuru pozisyonu için özel şartlar da bulunuyor.

SGK Memur Alımı Başvuru Süreci

SGK'da görev almak için öncelikle ÖSYM'nin belirlediği süre içerisinde başvurunuzu yapmalısınız. Başvurularınızın kabul edilmesi için mezuniyet durumunuzun tamamlanmış olması ve verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir.

SGK'ya Nasıl Başvurulur?

SGK'da çalışmak istiyorsanız, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapmanız gerekiyor. Başvuru yaparken mezuniyet durumunuzun tamamlanmış olması önemlidir. Yanlış bilgi vermemeye dikkat edin, aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılabilir.

ÖSYM üzerinden yapacağınız başvuruyla SGK ailesine katılabilirsiniz. İcra memuru olmak için 30 yaşını aşmamış olmanız gerekmektedir. Başvuru şartlarını dikkatlice inceleyerek başvurunuzu 18 Temmuz 2024'e kadar tamamlayınız.

Kamu Personel Alımı Haberleri