Lise Mezunlarından Subay-Astsubayı Öğrenci Alımı için Son Fırsat! MSÜ Geç Başvıuruları Bugün Yapılacak

2021 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı için geç başvurular bugün alınacak.

KARA, HAVA, DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIKLARINDA SUBAY VE ASTSUBAY OLARAK GÖREV YAPMAK İSTEYEN ASKERİ ÖĞRENCİ ADAYLARI İÇİN ÖSYM'DEN YENİ İMKAN! GEÇ BAŞVURULAR BAŞLADI

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Geçtiğimiz gün kamubulteni.com olarak geç başvurular konusunda MSÜ başvurularını yapamayan adaylara hatırlatma yapmış, YKS ile ilgili başvurularını tamamlayan fakat MSÜ'ye başvuru yapamayan adaylar için geç başvuru sayfası açılacağını haberleştirmiştik. ÖSYM'nin son yıllarda hayata geçirdiği uygulama adeta hayat kurtaran cinsten bir uygulama haline geldi , fakat ilerleyen dönemlerde nasıl olsa geç başvuru sayfası açılır şeklindeki düşünceler sınav başvurularını zamanında yapmayı da etkileyebilir. Bunu zaman gösterecek. ÖSYM'den az önce yapılan bilgilendirmede, 2021 MSÜ için geç başvuru işlemlerinin bugün yapılacağı hatırlatıldı.

ÖSYM duyurusunda, internet aracılığıyla başvuruların 23.59'a kadar süreceği kaydedilirken, MSÜ ve diğer sınavlarla ilgili tüm bilgilendirmelere ÖSYM'nin www.osym.gov.tr adresinden ve resmi uygulamaları ile sosyal medya hesaplarından erişilebileceği hatırlatıldı. Adaylar, www.osym.gov.tr adresinde arama kısmından ilgili sınava dair arama yaptıktan sonra başvuru kılavuzu ile sınav sürecine ilişkin tüm bilgilendirmelere kolaylıkla erişebiliyor. Sınav ücreti ise normal sınav ücretinden daha farklı. ÖSYM'nin geç başvuru işlemlerinde normal sınav ücretlerinden daha fazla ücret alınıyor. 

Kamu Personel Alımı Haberleri