KPSS'siz yüksek maaşlı kariyer fırsatı! Belediye dev personel alımını başlattı!

Özburun Belediyesi tarafından memur alımı ilanı yayınladı. Lise mezunları, KPSS temel puanına sahip olmasalar da memur olarak istihdam edilecek. Detaylar haberimizin devamında..

Özburun Belediyesi tarafından yayınlanan bir ilanda memur alımı yapılacağı bildirildi. Yapılan duyuruda belediyedeki doldurmak üzere Genel İdari Hizmetler sınıfına 11. derecedeki kadroya 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu kapsamında memur alımı yapılacak. Koşullar ve başvuru tarihleri ​​açıklandı.

Kontenjan Bilgisi

Özburun Belediyesi lise diplomasına sahip memur alımı yapacak. Personel alımı aşağıdaki kontenjan çerçevesinde yapılacaktır.


Başvuru koşulları ne olacak?

Adaylarda genel olarak 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekecek. Özel olarak aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

İlan edilen derecenin mezun olduğu okulun eğitim gereksinimlerini karşılamış ve bu eğitim yeterliliğine ilişkin 2022 Kamu Hizmeti Sınavı'nı (KPSS Grup (B) geçmiş ve puan almış) Yukarıdaki tabloda belirtilen minimum KPSS esas alınmıştır.

Daha önce çalışılan kamu kurumlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle ilişiği kesilmemiş olmak,

Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olunması ya da meezun olunan okuldan bilgisayar kursuna gittiğini belgelemek.

13 Ekim 1983 tarih ve 2918 sayılı Karayolları Kanunu hükümlerine göre yönetmelik tablosunun mesleki nitelikler bölümünde belirtilmiş olan (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak,

Başvurular ne zaman yapılacak?

Adayların, başvuru formunu ve başvuru sürecinde istenen diğer belgeleri, 24 Eylül 2024 – 26 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında mesai saati sonuna kadar (saat 20.00, 30.00 – 17.30) eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Adaylar; Ulucami Mahallesi Hamam Sokak 2, Özburun İlçesi/Bolvadin/Afyonkarahisar adresindeki Özburun Belediyesi Nüfus Müdürlüğü'ne şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuruda bulunabilirler.

Kamu Personel Alımı Haberleri