KPSS Puan Sınırı Yok: 1000 ASDEP Personeli Alımına Rekor Başvuru

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 ASDEP personeli alımına rekor sayıda başvuru bekleniyor. İşte ASDEP personeli alımı başvuru şartları ve başvuru detayları.

ASDEP alımına rekor başvuru.

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan duyuruda Türkiye genelinde bulunan Aile İl ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde istihdam etmek üzere ASDEP personeli alımı yapılacağına yer verildi. 1000 ASDEP personeli alımı için başvuruların başlamasının ardından binlerce aday müracaat yaptı.

2,5 YILDIR ALIM YOK

Aile Bakanlığı 2,5 yıldır ASDEP personeli alımı yapmıyor. Son olarak 2017 yılında yapılan alımın ardından sessizliğe bürünen Aile Bakanlığı , sadece açıklama yapmakla yetinmişti. Bu nedenle ASDEP personeli alımına rekor düzeyde başvuru oldu.

İlana başvuracak diğer adaylarla  bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız şehri ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLADI

ASDEP personeli alımı başvuruları 27 Kasım 2019 günü başladı. Çarşamba günü başlayan başvurular 6 Aralık 2019 Cuma gününe kadar devam edecek. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

ASDEP personeli alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Son müracaat tarihi itibariyle başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,

- 65 yaşını bitirmemiş olmak

- Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinin birinden mezun olmak

- KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden geçerli puanı olmak.

BAŞVURU EKRANI

ASDEP personeli alımı başvurusu internet üzerinden alınıyor. 

Başvuru İçin Tıklayın

Başvuru yapmak için yukarıdaki linke gidin. 

BAŞVURU SONUÇLARI

Her il için alım yapılacak sayısının 4 katı kadar aday mülakata çağrılacak. Sonuç açıklama tarihi henüz belli  değil. Başvuru sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamu Personel Alımı Haberleri