İş Bankası 11 ilde en az lise mezunu personel alımı! Yaş şartına dikkat

İş Bankası 11 farklı şehirde personel alımı yapacak! Ayrıntılar haberimizde...

İş Bankası, ülke genelindeki çeşitli illerde Nakit İkmal Görevlisi alımı için başvuru sürecini başlattı. İlan kapsamında, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri ve Konya şehirlerinde görev alacak personel aranıyor. Adaylar, para nakil aracı kullanımı, bankamatik cihazlarına para ikmali ve arızaların giderilmesine destek gibi görevlerde bulunacak. Başvurular, 29 Ağustos 2024 tarihine kadar kabul edilecek.

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması ve sağlık sorunlarının olmaması gerekmektedir. Ayrıca, adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alması, askerlik durumunun düzenli olması gibi şartlar aranacaktır. Özel başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak, 28 yaşını doldurmamış olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, en az 175 cm boyunda olmak gibi kriterler yer almaktadır.


Adayların, belirtilen şehirlerden herhangi birinde ikamet etmeleri, SRC1 ve SRC2 belgelerinden en az birine sahip olmaları ve geçerlilik tarihi 29 Ağustos 2025 ve sonrası olan Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası bulundurmaları da gerekmektedir. Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan adaylar, vardiyalı çalışma saatlerine uygun olarak çalışabilmelidir. Detaylı bilgi ve başvuru için İş Bankası'nın ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Kamu Personel Alımı Haberleri