Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımını başlattı! Onlarca kadroda boş yer açıldı: Yarın son gün!

Hazine ve Maliye Bakanlığı toplamda 50 kamu işçisi istihdam edilecek. İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, çeşitli kadrolarda 50 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Genel Müdürlük, İstanbul'daki iş yerlerinde istihdam etmek üzere 2 hemşire, 6 matbaacı, 7 baskıcı, 2 hadde işçisi, 1 dökümcü, 1 metal pres makinesi operatörü, 3 makine bakım onarım teknisyeni, 16 temizlik görevlisi, 2 aşçı ve 10 güvenlik görevlisi pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirecek.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından belirlenen şartlara uygun adaylar arasından yapılacak sözlü mülakatla değerlendirilecek. Son başvuru tarihi 17 Kasım olarak açıklanan ilanda, başvuruların sadece İŞKUR'un internet sitesi üzerinden kabul edileceği belirtildi.


Adaylar, ilan tarihinden itibaren 17 Kasım'a kadar İŞKUR sitesine TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak, "İş Arayan" bölümünden "İş İlanları" veya "Bana Uygun İşler" seçeneklerini kullanarak ilana başvurabilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün 50 kişilik personel alımına katılmak isteyen adayların süresi daralmaya başladı.

Adaylar üzerinden gerçekleşen sözlü mülakat sınavı son son sonucunda her pozisyon için en yüksek puanı alan adaylar göreve başlama hakkı kazandı. Genel Müdürlük, alım sürecini başarıyla tamamladığını ve yeni işe başlayacak personelin görevlerine en kısa sürede başlayacağını duyurdu. Böylece Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı personel ihtiyacı karşılanmış olacak.

Kamu Personel Alımı Haberleri