Güvenlik görevlisi alımı başladı! Başvurular İŞKUR'dan yapılacak: Şartlar duyuruldu

İş arayanlara İŞKUR müjdesi! Binlerce personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

İŞKUR tarafından yapılan son duyuruya göre birçok güvenlik görevlisi alımları başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI BAŞLADI

İŞKUR tarafından yapılan son ilan duyurularına göre 1668 Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Alımlar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Eskişehir illerinde yapılacak. Başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapabilecek. Başvuru yapacak adaylar çalıştıkları kurumun güvenliğinden sorumlu olacak. Görevleri genel olarak şu şekilde listeleniyor; 


Kuruma gelen kişilere danışma hizmeti vermek, ziyaretçi ve çalışanların giriş çıkışlarının kontrolünü sağlamak, güvenlik sorunlarında kamera kayıtlarını incelemek, güvenlik kurallarına uyulmasını sağlamak, acil durumlarda kurumun tahliyesini yapmak ve kişileri yönlendirmek, çalışılan alanda görev yeri güvenliğini sağlamak, çalışılan kurumda bir suç işlenirse kolluk kuvvetlerine haber vermek, yetkiye ve stratejik konuma göre ekipmanlar yardımıyla üst ve çanta araması yapmak. 

Kamu Personel Alımı Haberleri