Ehliyet sahiplerine iş kapısı açıldı! Yüksek maaşla hemen işe alım yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından en az 65 puana sahip olan adayların zabıta memuru alımı başvurularını 24-28 Haziran 2024 tarihlerinin ​​arasında şahsen kabul edileceği, başvuru sahiplerinin belirlenen şartları taşıması gerektiği duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin KPSS'den en az 65 puan alan adaylar arasından zabıta memuru alımı yapacağı duyuruldu. Başvurunun 24-28 Haziran 2024 tarihlerinin arasında doğrudan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü'ne bizzat yapılması gerekmektedir.

Başvuru sahibinin kimlik kartı, diploma veya okul bitirme belgesi, KPSS sonuç belgeleri ve B sınıfı ehliyet gibi belgeleri ibraz etmesi gerekiyor.


Erkek adayların boyunun en az 1,67 metre olması, kadın adayların da en az 1,60 metre boyunda olması gerekmektedir. Başvuru şartlarının arasında ise, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan lisans mezunu erkek adaylar ve Adalet Ön Lisans mezunu olarak da erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

Başvuru yapacak adayların 30 yaşını doldurmamış olmaları, daha önce disiplinsizlik veya ahlak kuralları nedeniyle kamu kurumlarından ihraç edilmemiş olmaları gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne zabıta memuru başvuru sürecinde adayın boy ve kilo ölçümleri başvuru sürecinde alınacak. Başvurular, Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. 50 Şirinkapı Buca/İzmir adresine yapılacaktır.

Kamu Personel Alımı Haberleri