Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sağlık Personeli Alımı Açıklaması

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken sağlık personeli sayısının hızla arttırılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan sağlık personeli alımı açıklaması.

Bugün düzenlenen Şehir Hastanesi açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , burada yaptığı konuşmada sağlık personeli alımına değindi. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için  TIKLAYIN

DEPREME DAYANIKLI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Eski hastanenin depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Biz de İstanbul sismik Riskin Azaltılması projesi kapsamında, eski hastanemizi yıktık, yerine de ileri teknolojiye sahip, altyapı bakımından güçlü bir sağlık tesisi inşa etmeye karar verdik. Hastanemiz toplam 1105 yatak kapasitesine sahip. Hastane bina zemininde bulunan 855 adet izolatör ile İstanbul'un en dayanıklı tesislerinden birisi olmuştur.

Burada kanser cerrahisi başta olmak üzere senede 100 bin ameliyat yapılmasını öngörüyoruz. Hastanemizi 150 yataklı onkoloji hastanesiyle daha da büyüteceğiz. Çok kısa sürede inşa ettiğimiz veya hizmete girme vaktini öne aldığımız hastanelerle sağlık altyapımızı daha da güçlendirdik."

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanesi açılışında yaptığı açıklamasında , doktor sayısının, hemşire sayısının personel sayısının süratle arttırılması gerektiğini söyledi. 

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamu Personel Alımı Haberleri