Belediye memur alımı yapacağını duyurdu! KPSS puanı olan başvurabilir: Boy ve kilo şartına dikkat

Adalar Belediyesi 11 memur alımı yapacak! İşte açılan kadrolar ve başvuru koşulları...

Adalar Belediyesi tarafından 11 farklı kadro için memur alım ilanı yapıldı. İlana göre inşaat mühendisi, makina mühendisi, memur, mimar, veteriner hekim ve zabıta memuru pozisyonlarına personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylarda aranan temel şartlar arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından yoksun bulunmama ve herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almama yer alıyor. Erkek adayların askerlik durumunun düzenli olması, tüm adayların görevini devamlı yapabilecek psikolojik ve fiziksel sağlığa sahip olmaları bekleniyor.


Pozisyonlara başvuracak adayların mezun oldukları bölüme uygun KPSS puanına sahip olmaları ve herhangi bir kamu kurumundan disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmaları şart koşuluyor. Zabıta memuru pozisyonuna başvuracakların belirli boy ve kilo standartlarını karşılamaları gerekiyor.

Başvuru için gerekli evraklar arasında nüfus cüzdanı, diploma, KPSS sonuç belgesi ve fotoğraflar bulunuyor. Başvurular 20-24 Kasım tarihleri arasında şahsen Adalar Belediyesi'ne yapılabilecek.

Adaylar sadece tek bir pozisyon için başvuru yapabilecek. Alım süreci hakkında detaylı bilgiye Adalar Belediyesi internet sitesinden ulaşılabilecek. Son başvuru tarihi 24 Kasım, elinizi çabuk tutun!

Kamu Personel Alımı Haberleri