Bankada memur olmak isteyenlerin talihi döndü! O bankada 870 kişi istihdam edilecek

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası'nın 3 farklı şubesinde personel alımları tamamlanma aşamasındadır. Detaylar, başvurular, koşullar bu haberde.

Ziraat Bankası raat Katılım Bankası'na 870 memur alımı yapılıyor. Ziraat Bankası'na 770, Ziraat Katılım Bankası'na ise 100 yeni personel alımı için başvurular kabul ediliyor. Banka çalışanı alımına ilişkin güncel memur alım dokümanlarına, süreçlerine ve koşullarına bu yazımızda başvurabilirsiniz.

870 memur alım kontenjanı

Ziraat Bankası'na 600 servis personeli, 20 müfettiş yardımcısı, 150 uzman asistanı alınacak. Ziraat Katılım Bankası'na 100 kişilik servis elemanı alımı için başvurular alındı.

Mevcut çalışan alımında genel olarak uygulanan koşullar nelerdir?

 1 Ocak 1994 ve sonrasında doğmuş ve Türk Ceza Kanunu kapsamındaki suçlardan hüküm giymemiş olmanız gerekmektedir. Ayrıca adayların bankada çalışma yasağı bulunmaması, yurt içi ve yurt dışında sürekli görev yapmasına engel olacak bedensel veya ruhsal hastalığı bulunmaması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, askerlik hizmetini tecil ettirmesi veya muaf tutulması gerekmektedir.

yönetimi, bilgi yönetimi teknolojisi, işletme yönetimi ve yönetim

İdari alan için: “Ekonomi, ekonometri, işletme, finans, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi ve çalışma ilişkileri, uluslararası ilişkiler, hukuk, istatistik, bankacılık, finans, muhasebe, sigorta ve risk Bankacılık mesleği veya üniversite ile ilgili fakültelerden "Bilgi Sistemleri" "Finans Mühendisliği"

Mühendislik alanına yönelik Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği ve iletişim, Endüstri mühendisliği, Yönetim mühendisliği, Endüstri ve sistem mühendisliği”'dir."

50 uzman asistan alımı için mezuniyet koşulları 


İdari alan için “Ekonomi, işletme, finans, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi ve çalışma ilişkileri, uluslararası ilişkiler, hukuk, bankacılık, finans, muhasebe, uluslararası politika, sigorta ve risk yönetimi, sermaye piyasaları, teknoloji ve bilgi yönetimi, ticaret Bilgi sistemleri ve İletişim, Ekonometri, İstatistik, Hesaplamalı Bilimler, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik, Tarım Ekonomisi gibi bankacılık veya üniversite ile ilgili 1 konu.

Mühendislik alanı için “Endüstri mühendisliği, yönetim mühendisliği, finans mühendisliği, inşaat mühendisliği, çevre mühendisliği, makine mühendisliği, metalurji mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği, gıda, makine mühendisliği ve tarım teknolojisi1 şeklinde asçıklandı. Adaylar ayrıca son sınıfta olmaları ve Eylül 2024'ten önce mezun olacaklarına dair belge sunmaları koşuluyla yukarıdaki pozisyonlara başvurabilirler.

Kamu Personel Alımı Haberleri