Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi KPSS 50 puanla personel alacak! Lisans mezunu olanlara büyük şans

İş arayanlar dikkat! Bu haberi okumadan geçmeyin! Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne 42 işçi alımı yapılacak! Detaylar haberimizde.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi kırk iki personel alım başvuruları bitmek üzere. En az ortaöğretim mezunu ve 50 KPSS puanına sahip kişilerin 8 farklı pozisyona alımına ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor.

42 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Yakın zamanda yayınlanan bir işe alım duyurusuna göre HBV, personel eksikliğini gidermek için 42 sözleşmeli işçiyi işe alacak. 1.11.2023 tarihinde duyuruda en geç 14.11.2023 tarihine kadar başvuru yapılabileceği söyleniyor. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sözleşmeli personel alımları sekiz farklı kadroda olmak üzere " Yirmi dört Büro Personeli, Üç Spor Uzmanı, İki Şoför, Bir Koruma ve Güvenlik Görevlisi, İki Temizlik Görevlisi, İki Mühendis, Bir Teknisyen, Dört Aşçı " alımı yapılacak. HBV 42 kapsamındaki işe alım başvuruları KPSS puanları ile kabul edilecektir. Adaylar, 2022 KPSS puanları dikkate alınarak belirlenen değerlendirme sonuçlarına göre belirlenecek ve ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde en yüksek puandan en düşüğe doğru değerlendirilecek. 


Sonuçlar, son başvuru tarihi olan 14.11.2023'ten itibaren on iş günü içinde açıklanacak. Bu kapsamda başvurunun inceleme sonrasında en geç 28.11.2023 tarihine kadar yayımlanması gerekmektedir. Sonuçlar, son başvuru tarihi olan 14.11.2023'ten itibaren on iş günü içinde açıklanacak. Bu kapsamda başvurunun inceleme sonrasında en geç 28.11.2023 tarihine kadar yayımlanması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yücetepe Mahallesi 85.Cadde No:8 06570 Çankaya/ANKARA

Kamu Personel Alımı Haberleri