Adli Tıp Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda personel alımı için başvuru ekranının açıldığına yer verildi. 8 VHKİ alımı başvuru ekranı ve başvuru şartları haberimizde.

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu başladı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Az önce yayımlanan duyuruda 8 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı başvurusunun başladığına yer verildi. 2018 KPSS puanı ile yapılacak kamu personeli alımında başvuru ekranı açıldı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesine göre Adli Tıp Kurumu 'nun İstanbul 'da bulunan merkez teşkilatında çalıştırılacak VHKİ 'lerde aşağıdaki şartlar aranıyor:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Kamusal hakları kullanmaktan mahrum olmamak,

MEZUNİYET ŞARTI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan mezuniyet şartı şu şekilde;

"Yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Programları ile Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak. 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak."

YAŞ ŞARTI

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımında yaş şartı şu şekilde;

"Son başvuru günü olan 31 Ocak 2020 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)"

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

İlana başvuru yapanlar KPSS puan sıralamasına tabi tutulacak. Alım yapılacak sayının 10 katı aday seçim aşamasına girmeye hak kazanacak. Aşağıdaki yorum kısmından KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN BAŞLADI

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 2020 yılının ilk personel alımının başvurularının başladığına yer verildi. Başvurular internet üzerinden yapılıyor. 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Yukarıdaki linke tıklayın. Karşınıza aşağıdaki uyarı çıkacak.

BAŞVURUDAN ÖNCE OKUYUNUZ

BAŞVURU NUMARASI ALMADIYSANIZ BAŞVURUNUZ TAMAMLANMAMIŞTIR.

TEKRAR BAŞVURU YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.

BAŞVURUYU GOOGLE CHROME YA DA MOZILLA FIREFOX TARAYICI İLE BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN YAPMANIZ TAVSİYE EDİLİR.

1-Başvuruya başlamadan önce vesikalık fotoğraf (.jpg, .jpeg ya da png formatında), kpss sonuç belgesi (.jpg, .jpeg, png ya da pdf formatında ve 512 KB boyutu geçmeyecek şekilde) ve öğrenim belgesini (.jpg, .jpeg, png ya da pdf formatında ve 512 KB boyutu geçmeyecek şekilde) hazır ediniz.

Bu uyarının altında bulunan BAŞVURUYA BAŞLA butonuna tıklayın ve başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurun.

Memurlar ve memur alımı bekleyen kadın erkek adaylar bu sayfada:TIKLA KATIL

TÜM MEMUR ALIMLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamu Personel Alımı Haberleri