4 Kurum 905 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

4 farklı kurum tarafından kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere 905 kamu personeli için başvurular sona eriyor.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından açılan personel kadroları için başvurular sona eriyor. Dört farklı kamu kurumundan yapılan açıklamada başvuruların sona erdiği bildirildi. Peki hangi kurumlar alım yapacak, başvuru şartları neler

Göç İdaresi Başkanlığı

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından sürekli kadroda istihdam edilmek üzere 60 işçi alımı yapılacak. Kurayla çekilecek adaylar için sözlü sınav şartı da bulunuyor. 6 şehirde toplamda 60 kişi istihdam edilecek. Başvurular için en az ilköğretim mezunu en fazla lise mezunu olma şartı bulunuyor. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden yapacak olup son başvuru tarihi 27 Mayıs 2022 tarihidir.

GÖÇ İDARESİ BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Maden Tetkik Arama (MTA)

Maden Tetkik Arama Kurumu, mühendis, tekniker ve teknisyen kadroları için toplamda 70 Kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların KPSS ile olduğu ilan için ilgili bölüm mezunu olma şartı bulunuyor. Adayların başvuru yapabilmesi için ilgili KPSS puan türünden en az 70 almış olması gerekiyor. Son başvuru tarihi 27 Mayıs 2022.

MTA BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Sayıştay

Sayıştay tarafından denetçi yardımcısı kadrosuna 25 kamu personeli alımı yapılacak. Başvurular için lisans mezunu olmak gerekirken adaylar başvurularını ÖSYM aday işlemleri üzerinden yapabilecektir. Son başvuru tarihi 26 Mayıs 2022 olarak duyuruldu.

SAYIŞTAY BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfettiş yardımcılığı kadrosu için 750 personel alımı yapılacak. Alımlar sınavla yapılacak. Sınav ücreti 160 TL olarak duyuruldu. Adaylar başvurularını 27 Mayıs 2022 tarihine kadar yapabilecek.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 

Kamu Personel Alımı Haberleri