Üzen Son Dakika Haberi: Mahkumlara Af İçin Flaş Açıklama

Mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Önceki gün AK Parti MYK 'da yapılan görüşmelerde af tasarısının rafa kaldırılması talep edildi.

Mahkumlara af için son dakika haberi.

Kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi için son dakika haberi daha geldi. Türkiye Gazetesi 'nde yer alan haberde mahkumlara af meselesinden geri adım atılabileceği bildirildi. 

CEREN 'İN KATİLİ FİRAR ETTİ

Geçtiğimiz gün Özgür Arduç açık cezaevinden firar etti. Firar sonrası Ceren 'i evine kadar takip eden bu kişi onu evinin önünde bıçaklayarak öldürdü. Bu olay sonrası dün AK Parti MYK 'sı yapıldı. Yapılan MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, infaz düzenlemesi üzerinde çalışmaların hala devam ettiğini duyurdu. 

MHP RAFA KALDIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı ve af için hazırladıkları kanun teklifini rafa kaldırdıklarını söyledi. 

MYK'DA DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMASI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, önceki gün yapılan MYK 'da  Veren Özdemir cinayetini hatırlattı ve  "Böyle bir ortamda ceza indiriminden söz etmek hiç doğru olmaz"  dedi.

Bu açıklama sonrası MYK 'da bazı isimler ,  "Bu kaçıncı cinayet? Adamlar bir yolunu bulup iyi hal indirimi, yok açık cezaevi imkanı diyerek elini kolunu sallayarak ortada dolaşıyor. Cezalarda indirim yapılması yerine bu konuların düzenlenmesi gerekir" dedi.

RAFA KALDIRILSIN TALEBİ

MYK da , infaz düzenlemesine itiraz eden milletvekilleri, grup yönetiminden, infaz paketinin Cumhurbaşkanlığı ile görüşülerek gerekirse rafa kaldırılmasını talep etti.  Toplantı sonrası  grup başkanı Naci Bostancı görüşleri Cumhurbaşkanına ileteceğini söyledi.

Kadın-erkek diğer vatandaşlar bu sayfada >> TIKLA TAKİP ET

MAHKUMLARA AF HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Gündem Haberleri