Tiktok Fenomeni Şehmuz Özdemir'in Beyin Ölümü Gerçekleşti

Antalya'da H.E. isimli kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla kız çocuğunun babası ve erkek kardeşi tarafından reklam anlaşması bahanesiyle kandırılarak ormanlık alan götürülen ve burada feci şekilde darp edilen Şehmuz Özdemir isimli tiktok fenomeninin 4 Şubat'tan bu yana devam eden tedavi sürecine ilişkin bilgilendirme geldi.

Tiktok'ta çektiği videolar ile fenomen olduğu belirtilen 18 yaşındaki gencin 12 günlük tedavi süreci sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiği kaydedildi.

4 Şubat'ta Antalya'da reklam anlaşması yapmak için bir kafede V.E. ve K.E. ile buluşan buradan aynı araçla ayrılan Şehmuz Özdemir daha sonra Kepez ilçesinde ormanlık alanda feci şekilde darp edilmiş, şahıslar Şehmuz'u öldü zannederek bıraktıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tutulan gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan V.E. ile K.E.'nin Şehmuz'u 14 yaşındaki H.E.'yi taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği gerekçesiyle darp ettiklerini söylemişti. Adli makamlara teslim edilen saldırganlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem Haberleri