Müge Anlı'da Acı Gün: Rahmi Özkan'ın Torunu Hayatını Kaybetti (Uğur Özkan Neden Vefat Etti?)

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programdaki Avukat Rahmi Özkan 'ın acı günü. Özkan 'ın 13 yaşındaki torunu nadir görülen bir hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi.

Müge Anlı programındaki avukatın torunu hayatını kaybetti.

Atv ekranlarında yayımlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programıda Avukat olarak bulunan Rahmi Özkan 'ın acı günü. Edinilen bilgilere göre Özkan 'ın torunu Deha Uğur Özkan hayatını kaybetti.

Daha 13 yaşında olan Uğur 'un bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ettiği bildirildi. Deha Uğur Özkan, 22 Aralık Pazar günü Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

13 yaşındaki Özkan’ın hayatını kaybettiği haberini TED Koloji yayımladığı başsağlığı mesajı ile duyurdu. Uğur  , bu okulda eğitim hayatını sürdürüyordu. 

TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları tarafından olayla ilgili yayımlanan başsağlığı mesajında, "8. sınıf öğrencilerimizden Deha Uğur Özkan'ı uzun bir tedavi süreci sonrası kaybettik. Deha'mıza Allah'tan rahmet, kederli Özkan ve TED İstanbul Koleji ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

MÜGE ANLI'DAN CANLI YAYINDA AÇIKLAMA GELDİ

23 Aralık 2019 Pazartesi günü Atv ekranlarında canlı olarak yayımlanan bölümde  kötü bir hafta sonu geçirdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Müge Anlı, vefat haberini verdi.

Özkan'ın torununun nadir bir hastalığa yakalandığını ve bu hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini söyleyen Müge Anlı, “Tüm Özkan Ailesi'ne rahmet diliyoruz. Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Ne zaman iyi hissederse o zaman burada olacak. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyü yaşıyordu”. Açıklamasında bulundu

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Yaşam Haberleri