Mansur Yavaş Duyurdu:"Ankaratekyurek.com" Üzerinden Su Ver, Bilet Ver, El Ver...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs sürecinde yaşanan ekonomik sorunlara çare adına başlatılan yardım kampanyasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ankaratekyurek.com adresinden hayırseverlerin su, bilet, maddi yardım yapabileceklerini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara’da her aile bayram etsin, çocukların yüzündeki gülümsemeyle şeker tadında bir bayram olsun istiyoruz. Siz de http://ankaratekyurek.com adresinden - Su Ver, - Bilet Ver, - El Ver kampanyalarımıza katılarak iyiliği daha da bulaştırabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Ankara Tek Yurek sayfasında, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Haydi Ankara! Bu kentte bir tek mahzun kalmasın, birlikte bayram edelim!" çağrısına yer verilirken, hayırseveerler, Su Ver , Bilet Ver , El Ver ve İftar ver seçenekleriyle yardımlarını ulaştırabiliyor. 

Mansur Yavaş, 24 Saat içerisinde gelen yardım tutarını açıklayarak, "#AnkaraTekYürek oldu, kampanyamıza 24 Saatte yaklaşık 6,5 Milyon TL destek geldi. 2,5 milyon TL üzeri su faturası ödendi. İhtiyaç sahiplerine 3,5 milyona yakın nakdi yardımda bulunuldu. Bu akşam 98 bin ailenin yatağa mutlu gireceğini bilmenin huzurunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

Gündem Haberleri