Kemal Kılıçdaroğlu Olası Erken Seçimin Tarihini Açıkladı

Dün yapılan 6’lı masa toplantısı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’Seçim büyük ihtimalle mayıs ayı içerisinde olabilir’’ açıklamasında bulundu.

6’lı masa dün yeniden bir araya geldi. Toplantı sonrası İsmail Küçükkaya’nın programına katılan Kılıçdaroğlu, 6 liderin üstlendiği sorumluluğun sıradan bir sorumluluk olmadığını belirtti.

Liderlerin yaptığı toplantıların bundan sonra daha sık yapılacağını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçime de az kaldı dolayısıyla topluma daha vereceğimiz hedefler var, yapacağımız çalışmalar var bunların topluma aktarılması lazım" dedi.

Yoksulluk İstismar Ediliyor

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, yoksulluğun istismar edildiğini belirterek, ‘’Biz öyle bir düzen getireceğiz ki kime isterse oy versin ama yatağa aç girmesin. Biz bunu yapacağız, buna benzer çok projemiz var’’ değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun rahatlamaya ihtiyacı olduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçinin ve esnafın faiz borçlarını sileceklerini, Aile Destekleri Sigortasını getirmek istediklerini, yoksulluk emaresi olmayacağını, kimsenin elektriğinin, doğalgazının, suyunun kesilmeyip kimsenin karanlığa ve soğuğa mahkum edilmeyeceğini belirtti.

150 Bin İşçiye Kadro

Seçimin büyük ihtimalle mayıs açı içerisinde yapılacağını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, devlette 100 binin üzerinde taşeron işçi olduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığından Karayollarına kadar taşeron işçi olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı, ‘’Onlara sözümüz var, 150 bine yakın işçiye de kadro vereceğiz’’ açıklamasında bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 

Gündem Haberleri