Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan 2 Üniversitesi Öğrenci Otomobilin Altında Kalarak Can Verdi

Uşak'ta yaşanan trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 üniversite öğrencisi hızla gelen otomobilin altında kalarak can verdi.

2 üniversite öğrencisinin can verdiği feci kaza Uşak'ta yaşandı. 

Gelen bilgilere göre Uşak'ta üniversite öğrencisi olan 23 yaşındaki Sude Urer ve 25 yaşındaki Buse Uğurlu yol kenarında bulunan işletmeden alışveriş yaptıktan sonra yolun karşına geçmek istedi. Bu esnada yolda seyir halinde olan 28 yaşındaki Hüseyin Kaya'nın idaresinde ki otomoil hızla 2 gence çarptı. 2 üniversite öğrencisi yolda metrecelerce sürüklenirken, araç ise kontrolden çıkarak önce takla attı sonrsında ise yol kenarında bulunan yüklü tıra çarptı.

2 genç hayatını kaybetti

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, otomobilin çarptmasıyla metrelerce sürüklenen 2 gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Araç sürücüsü Hüseyin Kaya'nın ise ağır yaralandığını belirlendi. Kaya yapılan ilk  müdahaleden sonra hastaneye kaldırılırken, aracın hızını epey yüksek olduğu görüldü.

Hayatını kaybeden öğrencilerin cenazeleri Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken genç kızların ardından sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar kaldı.

Yaşam Haberleri