Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim İddialarına Üstü Kapalı Yanıt Geldi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

Son dönemlerde artan erken seçim iddialarına üstü kapalı şekilde yanıt veren Erdoğan, hükümetin önünde daha 3 yıl olduğunu hatırlatarak, hem programların uygulanması hem de milletle gönül bağının güçlendirilmesi için bu sürecin iyi kullanılması gerektiğini söyledi.  Konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerini de sürdüren Erdoğan, "CHP zihniyeti gibi polemik ve saldırılarımızla değil eserlerimizle gündeme gelmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Teşkilatın vatandaşlara, AK Parti ile geçen 18 yıllık süreci tek tek anlatması sahada vatandaşla gönül bağını hep diri tutması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Eğitimde çocuklarımızı 70-80 kişilik sınıflardan kurtarırken üniversite kapılarında yığılmaları gençlerimize anlatmalıyız. AK Parti'nin kazandırdıklarını tekrar anlatmalıyız. Ne kadar terör örgütü varsa hepsinin başını ezdiğimizi anlatmalıyız.İlk ve orta öğretimde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilerimize ders kitaplarını ücretsiz olarak verdiğimizi anlatmalıyız. Adalet hizmetlerinde mevzuattan altyapıya, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığına kadar önemli gelişmeler kat ettiğimizi anlatmalıyız. Hakim savcı sayımızı iki kattan fazla artışla 21 bine, yardımcı personel sayısını 138 bine çıkardığımızı anlatmalıyız. Bireysel başvuru hakkında, HSK'nın yeniden yapılandırılmasından, askeri mahkemelerin kaldırılmasına kadar pek çok tarihi adım attığımızı anlatmalıyız. Güvenlikte, ülkemize saldırması için beslenip büyütülen ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdiğimizi anlatmalıyız." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

Gündem Haberleri