Cem Yılmaz'dan İmamoğlu'na Cevap Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun çağrısı sonrası Cem Yılmaz 'dan açıklama geldi.

Son dakika: Cem Yılmaz 'dan İmamoğlu 'na yanıt.

Cem Yılmaz 'dan Ekrem İmamoğlu 'nun çağrısına yanıt geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz 'ın sağlık çalışanlarına ücretsiz gösteri açıklaması sonrası bunun için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinin tahsis edilebileceğini söyledi.

İşte o paylaşımlar:

Ekrem İmamoğlu: "Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde. Bu süreçte üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın emrindeyiz."

Cem Yılmaz: "Sayin baskana cok tesekkur edlyorum .Bu guzel, birlestirici tavra ortak olmaktan cok mutluyum. Ankara ile gorusup hizla organize oluruz ..Diger sehirlemizle ilgili de saglıkçılarımız  “bize gelmezler” demesin .Elimden  geleni en iyi sekilde yapacagim. Sagolun"

NE OLMUŞTU?

Cem Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'yı etiketleyip sağlık çalışanlarına ücretsiz gösteri yapmak istediğini söyledi. İşte o paylaşımlar:

Cem Yılmaz: "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir Tüm ülkede,sağlık personeline,canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim."

Daha sonra Cem Yılmaz, Fahrettin Koca ile görüştüğünü söyleyerek, "Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca  Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum .Doktorlarımız,hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileri yle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Gündem Haberleri