Bakan Dönmez Açıkladı: BOREL Raflardaki Yerini Alıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs pandemisiyle mücadele çerçevesinde Ar-Ge çalışmaları yürütülen bor katkılı el dezenfektanının laboratuvar süreçlerinin sona erdiğini ve seri üretime hazır olduğunu vurgulayarak, yarından itibaren BOREL'in raflardaki yerini almaya başlayacağını söyledi.

Bakan Dönmez, "İnşallah yarından itibaren de BOREL'i farklı satış noktalarında vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bütün dünyada kişisel hijyen ürünlerinde ciddi bir sıkıntı yaşanmasına rağmen, bizler kendi kaynaklarımızı koordine ederek vatandaşlarımızın talebini ivedilikle karşıladık." dedi.

 BOREL'in ilk parti üretiminin salgınla mücadelede sahada olan kahramanlarımıza gönderileceğini söyleyen Bakan , "Bizler için ailesinden, evinden, sevdiklerinden uzakta, bu mücadelenin en ön saflarında yer alan kahramanlarımızı unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Biliyoruz onların bu fedakarlıklarını, onların hakkını ödemek çok zor. En azından bugünlerde özveriyle çalışan kahramanlarımıza minnet ve teşekkürlerimizi göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.  

Gündem Haberleri