Ahmet Davutoğlu'nun Partisinin İsmi Açıklandı! Davutoğlu'nun Partisine Katılacak İsimler

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı köşe yazısında önceki dönem AK Parti Genel Başkanlarından eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin ismini açıkladı.

Ahmet Davutoğlu'nun Partisinin İsmi Açıklandı! Davutoğlu'nun Partisine Katılacak İsimler

Ahmet Davutoğlu'nun partisinin isminin "Gelecek Partisi"  olacağını yazan Altaylı, "Ve şimdi sıra geldi partinin “gerçek” ismini açıklamaya. Uzun tartışmalardan sonra Davutoğlu’nun partisinin adı “GELECEK PARTİSİ” olarak kesinleşti. Birkaç gün içinde eski AK Parti Genel Başkanı yeni “Gelecek Partisi Genel Başkanı” olacak. Partinin kurucular kurulunda Davutoğlu’nun eski danışmanı Etyen Mahçupyan gibi, gazeteci Hakan Albayrak gibi “bildik” ve “beklenen” isimlerin yanı sıra epey de yeni bilinen veya duyulmamış isimler de yer alıyor. Gelecek Partisi’nin Türk siyasetine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Cuma günü kuruluş için belgeleri teslim edecek Ahmet Davutoğlu'nun cuma namazının ardından bir basın toplantısı düzenleyeceği ve yeni partiye ilişkin soruları yanıtlayacağı, yol haritasını kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.

Gündem Haberleri