Ziraat Bankası'ndan Kredi Borçlarıyla İlgili Yeni Karar

Ziraat Bankası, salgın döneminde uygun koşullarla bireysel ve kurumsal müşterileri için uygulamaya aldığı paketlerine ilave olarak takipte borcu bulunan müşterilerle ilgili de yeni bir karar aldı.

Bankadan yapılan açıklamada, takip hesaplarında borcu bulunan kurumsal, tarımsal ve bireysel müşterilerin, vadesinde ya da ödenmesi gereken tarihte ödeyemeyerek 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle takip hesaplarına intikal eden kredilere ödeme kolaylığı sunuyor.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Ziraat Bankası açıklamasında , takip borcu 1 milyon lirayı geçmemek üzere, bireysel, tarımsal ve kurumsal müşteriler için takibe intikal bakiyesi belirlenmiş tutarlar içerisinde kalanların ilgili imkandan faydalanabileceği kaydedildi.  

Borcu bulunan müşteriler, 8 Mart 30 Haziran tarihleri arasında başvuru yaparak işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Takip hesaplarına, intikal bakiyesine ilişkin sınırlar, bireysel kredi müşterileri için 100 bin lira, tarımsal kredi müşterileri için 500 bin lira ve diğer kurumsal müşteriler için 500 bin lira olarak belirlendi.

Ekonomi Haberleri