Ziraat Bankası'ndan borç kapatma kredisi! 80.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi verilecek

Borcunuz varsa bu haberi okumadan geçmeyin! Borç kapatma kredisi yayımlandı! Detaylar haberimizde.

Son dönemlerin en çok araştırılan borç kapatma kredisinin son gelişmeleri açıklandı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

Ziraat Bankası, 80 bin lira değerindeki finansman seçenekleriyle müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunmakta.. Bu finansman fırsatından yararlanmak isteyen herkes Ziraat Bankası'nın avantajlı koşullarıyla başvuruda bulunabilir. Ziraat Bankası'ndan 80 bin lira krediye başvuru süreci oldukça kolaydır. Başvurular Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da mobil uygulamalar aracılığı ile yapılabilecek. Başvuru yaparken kimlik, gelir belgesi gibi gerekli belgeleri hazırlamanız gerekecektir. Başvuru formunu Ziraat Bankası şubelerinden doğrudan iletebilirsiniz. Kimlik, maaş bordrosu gibi belgeleri ibraz ederek bir banka çalışanından yardım alabilirsiniz. Ayrıca internet bankacılığı portalınız veya mobil uygulamanız aracılığı ile de kredi başvurusu yapabilirsiniz.


Talebinizi internet bankacılığına giriş yaparak ya da mobil uygulamanızdaki Kredi İşlemleri sekmesindeki talimatları takip ederek Kredi Başvurusu menüsünden iletebilirsiniz. Başvuru sahiplerinin 18 yaşında veya daha büyük olması ve muhtemelen düzenli bir maaşı ya da gelir kaynağının olması gerekir. Banka, başvuruları değerlendirirken kredi değerliliğini de hususi bir kriter olarak değerlendiriyor. Kredi notunun yüksek olması başvurunuzu hızlı bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca büyük krediler için bankalar ipotek ya da garanti gibi ek teminatlar talep edebilir. Son olarak, krediye başvurmadan önce bankalar mevcut borç seviyenizi ve ödeme geçmişinizi de değerlendirecektir.

Ekonomi Haberleri