Ziraat Bankası kredi musluğunu açtı! 1 milyon TL'ye 7500 TL taksitli kampanya başladı

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere konut kredisi ile yeni evlerin anahtarı vermeye hazırlanıyor. Ortak konut kredisi kampanyasıyla faiz oranları düşürüldü ve ev sahibi olmayı kolaylaştırdı.

Ziraat Bankası 1 milyon TL'lik 7.591 TL taksitli konut kredisi kampanyası başlattı.

Gayrimenkul fiyatlarının hızla artmasının ardından insanlar artık sadece kendi birikimleriyle ev sahibi olamıyorlardı. Çözümü bankalar tarafından sağlanan konut kredisi paketlerinde arayanlar, faizlerin artmasıyla ikinci bir şok yaşadı, kredi almanın ve ev sahibi olmanın cazibesi ortadan kalktı.

Ziraat Bankası, süreç içerisinde ev sahibi olmak istediğini dile getirenlere istenilen desteği sağladı. Ziraat Bankası, konut kredisi paketlerinde özel kampanyalar başlatarak müşterilerine düşük taksit seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN ORTAK KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından ortak konut kredisi kampanyası başlatıldı. "Hemen konut kredisine başvurun ve çoklu gelir beyanı kullanarak büyük taksitleri kolayca ödeyebilme fırsatından yararlanın" ifadesine yer verilen açıklamada, kampanyanın koşulları şu şekilde açıklandı.

- Düzenli geliri olan en az iki en fazla beş kişi bir araya gelerek ev almak için kredi alabiliyor. Bir, birden fazla veya tüm ortakların kullanımına sunulabilir.

- Kredi tutarı, satın alınan konutun SPK onaylı değerleme şirketi tarafından hazırlanan ekspertiz raporundaki değeri ve BDDK tarafından belirlenen kredi limiti ve faiz oranı esas alınarak belirlenmektedir.

- Krediye konu olan mülk üzerine ipotek konulur. Gerektiğinde şubelerimiz ek güvenlik talep edebilir.

- Banka, bireysel krediler aracılığıyla müşterilerine hayat sigortası, konut sigortası ve deprem sigortası ürünleri sunmaktadır.


1 milyon TL 120 ay vadeli kredinin aylık taksitleri ne kadar, kaç TL ödenecek?

1 milyon liralık 120 ay vadeli konut kredisinin aylık taksiti 37 bin 957 TL ancak beş kişi bu krediyi birlikte öderse aylık taksit tutarı 7.591 TL olacak.

Ekonomi Haberleri